Emil Boc despre poza de la Untold, când a rămas până la sfârșitul concertului Armin van Buuren: „Am fost până se gată. Așa-i ardeleanul, nu lași lucrurile neterminate”. Vezi ce a mai spus:

Updated on august 8, 2017 Marți dimineață, la Realitatea FM, primarul Emil Boc a spus că a stat până la finalul concertelor lui Armin van Buuren, la toate cele trei ediții.

Emil Boc: „Am fost până se gată. Așa-i ardeleanul, nu lași lucrurile neterminate. În fiecare an am participat la concertele lui Armin Van Buuren până la sfârșit. Și la prima ediție, și la a doua și la a treia. La a treia nu puteam face excepție. Cred că în seara concertului lui Armin van Buuren au fost peste 90,000 de oameni, ceea ce arată că am avut oaspeți din întreaga lume la Cluj.

Emil Boc despre poza de la Untold, când a rămas până la sfârșitul concertului Armin van Buuren: „Am fost până se gată. Așa-i ardeleanul, nu lași lucrurile neterminate”. Vezi ce a mai spus: 1

Noi însă am intrat în altă logică a evenimentelor, pe ultima sută de metri pentru pregătirea Campionatului European de Baschet care este marea provocare, din nou, a Clujului.

error: Content is protected !!