Cluj: Votezi? „Pistă de bicilete de-a lungul Someșului, până la Florești sau Gilău”

Updated on august 10, 2017 Marcel Giurgea propune în cadrul concursului de proiecte, „Bugetare participativă”, organizat de Primărie, „Pistă de bicilete de-a lungul Someșului, până la Florești sau Gilău”. Proiectul este estimat la 100,000 de euro.

Marcel Giurgea: Propun amenajarea unei piste de biciclete, alergare și trotuar spre Florești sau chiar Gilău, de-a lungul râului, în continuarea pistei de la Sala Sporturilor. Este important ca aceasta sa nu fie amenajată în imediata vecinătate a DN1, ci pe lângă râu, pe digul râului ( prin spatele Muzeului Apei ). S-ar putea amenaja de-a lungul ei locuri de popas, chiar mici restaurante cu terase sau alte facilități. Timișoara are așa ceva de-a lungul canalului Bega, până la granița cu Serbia.

Cluj: Votezi? „Pistă de bicilete de-a lungul Someșului, până la Florești sau Gilău” 1

DE CE AR TREBUI SPRIJINITĂ/IMPLEMENTATĂ
Ar avea atât un scop util, pentru naveta cu bicicleta Florești <-> Cluj cât și un scop recreativ, pentru plimbări cu bicicleta pe o distantă ceva mai lungă decât scurtele piste din oraș, printr-un cadru natural frumos. În plus ar reprezenta o cale de acces mai prietenoasă spre zona montană din vestul orașului.

Primăria Cluj: TU DEPUI PROIECTE
17 Iulie – 20 August
NOI ANALIZĂM
21 August – 1 Octombrie
TU VOTEZI
2 Octombrie – 19 Noiembrie
NOI IMPLEMENTĂM
Începând din 2018

AMPLASAMENTUL PROIECTULUI
Parcul Rozelor – Florești – Gilău.

LOCATIE PROIECT
Strada Donath 165, Cluj-Napoca 400000, România

error: Content is protected !!