„Nu știam la ce exact să mă aștept de la Untold când ne-am pornit din Chișinău, dar prima seara (sau noapte) m-a convins că nu vreau să mă întorc acasă”

Updated on august 11, 2017 La Festivalul Untold din Cluj au „muncit” și câțiva voluntari din Republica Moldova. Aceștia au povestit pentru diez.md experiența trăită în aceste zile.

Ionela Juncu: Nu știam la ce exact să mă aștept de la Untold când ne-am pornit din Chișinău, dar prima seara (sau noapte) m-a convins că nu vreau să mă întorc acasă. Atmosfera era una ireala datorita muzicii, luminilor și oamenilor. Pe scurt, Untold 2017 m-a lăsat cu o experiență de voluntar (cazat în camping) unică, fără memorie în telefon și cu dorința puternică de a mă reîntoarce vara viitoare.

„Nu știam la ce exact să mă aștept de la Untold când ne-am pornit din Chișinău, dar prima seara (sau noapte) m-a convins că nu vreau să mă întorc acasă” 1

Evelina Tcaci: Cred că a fost una din cele mai frumoase experiențe din viața mea, și nu mă refer doar la voluntariat. M-am implicat, am lucrat și am obosit împreună cu cei peste 700 de voluntari. Nu pot zice ca am avut cele mai frumoase nopți din viața mea, pentru că nu am avut timp să realizez când era noapte și când era zi. Fie că eram în tură sau nu, nu puteam să nu mă bucur de tot ce-i în jurul meu.

Costumații și ciudățenii care păreau a fi habitatul normal al unor oameni. Acum am realizat că, făcând parte din echipa unui astfel de festival am evoluat. Mă hrăneam cu muzica, energia oamenilor și nebunia lor. Am rămas cu o etică a muncii care pe viitor sper sa ma ducă departe. Am simțit tot timpul la 100% . UNTOLD chiar a fost UNTOLD.

Daniela Cecalev: Untold e genul ăla de festival care te cultivează mult mai mult decât ai fi crezut. Am avut norocul să mă aflu alături de cei mai frumoși oameni cu care am petrecut aproape o săptămână și care m-au ajutat să pătrund la „rădăcinele” unui festival atât de mare și de cunoscut!

Eram repartizată pe departamentul „Acces” și aveam norocul să am contact direct cu foarte mulți dintre cei peste 100 de mii de festivalieri, țin minte și acum cât eram de surprinsă să văd atât de multe naționalități: brazilieni, francezi, germani, ruși, australieni, canadieni, etc., un amalgam de persoane ce emanau doar energie pozitivă! Îmi e dor de atmosfera de acolo care era atât de contagioasă și care te făcea să te simți so damn crazy! Cred că Untold 2018 mă așteaptă, mama promit să mă culc la 7 dimineața din nou.

error: Content is protected !!