Cluj. Taximetristul despre criticii Untold: „Rar mi-a fost dat sa vad atata rautate”

Updated on august 9, 2017 Taximetristul deja celebru de la Untold, Stelian Feurdean, și-a deschis o pagină de Facebook Povestiri din taxi. „Prin intermediul acestui blog vreau sa va arat cat de fascinanta este taximetria, să vă arăt taximetriștii adevărați, dedicați meseriei, onesti”.

Pe Facebook, Povestiri din taxi a scris: „Buna dimineata, oameni faini, Am urmarit si eu, ca voi toti, reactiile dupa Untold, majoritatea sunt la superlativ.
Multumim primarului Emil Boc pentru cuvintele frumoase la adresa taximetristilor clujeni, promitem sa evoluam tot mai mult.

Cluj. Taximetristul despre criticii Untold: „Rar mi-a fost dat sa vad atata rautate” 1

Mi-au atras atentia unele publicatii care timp de 4 zile nu au scris un rand, au asteptat sa se intample ceva rau ca sa iasa in fata, din pacate pentru ei nu a fost nimic de genul asta si pentru asta merita felicitat Bogdan Buta, impreuna cu toti cei care au muncit pe branci pentru ca acest festival sa fie unic.

Un mare bravo voluntarilor si tuturor celor din staff, dar sa revenim la oile noastre negre, din lipsa de materie prima au inceput sa inventeze stiri si una din ele m-a deranjat cel mai tare, nu o sa dau numele publicatiei pentru ca nu vreau sa promovez minciuna.

Rar mi-a fost dat sa vad atata rautate , decat sa aruncati cu laturi in toata lumea, mai bine le strangeti, le duceti la Bontida,si redeschideti ferma de acolo, cred ca daca recoltez tot veninul, care il aveti in voi, asigur necesarul de antibiotice, la nivel mondial, pentru urmatoarele 7-8 generatii.

In stire scria ca 9 din 10 taximetristi, in timpul Untold, au cerut tarife suplimentare. Pentru ca stiu ca e o mare minciuna am tot dreptul sa ma simt lezat. Noi am muncit 4 zile pana la epuizare, ne-am straduit sa facem cinste Clujului si mai ales sa ne promovam pe noi, ca si taximetristi de elita , corecti.

Noi am pornit, aici la Cluj, un proiect pentru a duce taximetria la un alt nivel de performanta si credibilitate si nu o sa permit nimanui sa arunce cu noroi in munca noastra. Stiu ca au fost cateva cazuri izolate, vreo 10 la numar, in care cativa taximetristi au cerut suprapret , din informatiile mele autoritatile au fost sesizate si s-au luat masuri.

Reiau ce am scris acum doua zile, sunt mandru ca fac parte din familia “taximetristi clujeni” si va asigur ca scopul nostru e sa ajungem un etalon al taximetriei din Romania.
Am rugamintea la voi, cei care ati participat la Untold, sa va scrieti parerile, in mesaje decente (injuriile si atacurile la persoana le sterg instant) cu privire la taximetristii clujeni , experientele voastre din taxi, in timpul celor 4 zile, pentru noi e foarte important sa stim ce plusuri si minusuri avem, doar in acest fel putem sa evoluam. Va multumesc.

error: Content is protected !!