Cluj. „Rugaciunea floresteanului: Doamne ajuta-ma sa ajung astazi acasa macar in doua ceasuri … Doamne ajuta-ma sa nu am … ”

Updated on august 19, 2017 Viața în Florești nu este tocmai ușoară. Dar poate se va îmbunătăți vreodată. Până atunci o rugăciune nu strică.

Pe grupul de FacebookZona Floreşti – ClujRobert Szekely a scris: „Rugaciunea floresteanului: Doamne ajuta-ma sa ajung astazi acasa macar in doua ceasuri.

Cluj. „Rugaciunea floresteanului: Doamne ajuta-ma sa ajung astazi acasa macar in doua ceasuri ... Doamne ajuta-ma sa nu am ... ” 1

Doamne ajuta-ma ca odată ajuns sa am apa sa pot face si eu un dus. Doamne ajuta-ma sa pot trage apa fara sa-mi refuleze canalul sa ma umplu iarasi cu c…t. Doamne ajuta-ma sa nu am intrerupere la gaz sa-mi incalzesc si eu o zama.

Doamne ajuta-ma sa am semnal, macar stirile Pro tv sa apuc sa vad. Doamne ajuta-ma ca vecinul sa fie prea obosit sa-si bata nevasta, sa asculte manele, sa iasa la balcon la bere si mici…etc.

Doamne ajuta-ma ca dimineata sa nu adorm pe autobus si sa ma duca iarasi inapoi in Floresti ca si data trecuta. Multumesc Doamne!”

error: Content is protected !!