Cluj: Ar fi bine? Banda specială pentru autobuze extinsă până în Mănăştur. Vezi ce spune primarul Emil Boc:

Updated on august 23, 2017 Primăria Cluj a deschis luni o bandă specială pentru autobuze care pleacă de la biserica Sf. Petru (Mărăşti) și ajunge până la primărie (centru). Primarul Emil Boc dorește să extindă această bandă specială până în Mănăştur.

Potrivit Ziua de Cluj, edilul Emil Boc a declarat, în cadrul matinalului Realitatea FM Cluj, că specialiştii urmează să analizeze situaţia. “Eu am intenţionat din primul moment să o introduc. Comisia de circulaţie, pe baza propunerilor specialiştilor, a propus amânarea pentru un studiu suplimentar. Aştept să facă măsurătorile şi propunerile, apoi să organizăm o dezbatere publică, aşa cum am făcut şi în cazul benzii inaugurate recent pentru ca să luăm o decizie corectă.

Cluj: Ar fi bine? Banda specială pentru autobuze extinsă până în Mănăştur. Vezi ce spune primarul Emil Boc: 1

Deocamdată este în analiză suplimentare propunerea respectivă, după părerea mea acest demers trebuie dus până la capăt pentru a avea eficienţă deplină. Recunosc că este o zonă extrem de complicată pe Moţilor, cu cât venim mai spre centru se îngustează benzile de trafic, dar specialiştii vor găsi soluţii aferente”.

error: Content is protected !!