AGLOMERAȚIE! „Ultima aroganță a fost să mă duc la Cluj cu mașina. 9h. M-am liniștit. Există avioane, există și destinații de vacanță”

Updated on august 13, 2017 Minivacanța prilejuită de ziua de Sfânta Marie i-a scos pe români de acasă, iar acest lucru s-a tradus în aglomerarea celor mai importante drumuri din țară.

Dacă suntem obișnuiți ca în fiecare weekend să auzim de coloane de mașini pe Valea Prahovei și pe autostrada A2, iată că ieri și alte drumuri au fost sufocate de mașini, cum este de exemplu drumul dintre Cluj Napoca și Sebeș.

Pe Facebook, Tudor Galos a scris: „La ora aceasta lumea suferă pe Valea Prahovei. Suferă și pe A2. Suferă văd și între Cluj și Sebeș (btw între Sebeș și Alba am făcut o oră datorită unui semafor la o trecere de pietoni ce se află la intrarea în Alba, I shit you not).

AGLOMERAȚIE! „Ultima aroganță a fost să mă duc la Cluj cu mașina. 9h. M-am liniștit. Există avioane, există și destinații de vacanță” 1

Îmi dau seama că transportul cu mașina devine un lux. Nu dpdv al banilor ci al timpului pierdut. Banii vin și pleacă, timpul doar pleacă. Ultima aroganță a fost să mă duc la Cluj cu mașina. 9h. M-am liniștit. Există avioane, există și destinații de vacanță.

Vrei la munte? Iei avionul la Munchen, ai Garmisch la doi pași. La preturi mai bune ca mizeria de pe Valea Prahovei. Vrei la mare?

Ai sute de opțiuni chartere sau curse de linie spre destinații exotice mai ieftine ca mizeria de la mare. A, insiști să mergi? Te plângi degeaba că dormi în trafic. Cine vrei să rezolve problema lipsei autostrăzilor și a infrastructurii proaste a drumurilor? Ăștia?! Ceilalți?! Ne plângem prea mult și degeaba…”

error: Content is protected !!