Foto Cluj: Primăria a dat drumul banda specială pentru autobuze. Cum se circulă, este bine? „Primăria Cluj-Napoca face un apel conducătorilor auto să dea dovadă de înțelegere și să se conformeze noilor reglementări de circulație”

Updated on august 22, 2017 Primăria Cluj-Napoca anunță că a dat drumul la banda dedicată pentru transportul în comun pe axa Est-Vest, pe B-dul 21 Decembrie 1989 (între stația Someșul și strada Memorandumului, la intersecția cu strada Emil Isac). Banda dedicată s-a realizat la bordură, în locul parcărilor care au fost desființate. Cum se circulă în aceste condiții? Ești mulțumit?

Noua reglementare de circulație a impus și interzicerea virajului la dreapta de pe B-dul 21 Decembrie 1989 pe strada Paris. Parcările desființate au fost relocate în parcarea de pe strada Năvodari, respectiv pe strada F. Joliot Curie (unde, odată cu instituirea sensului unic, au fost marcate și parcări pe ambele părți ale străzii). Precizăm faptul că au fost realizate 256 de locuri de parcare (pe strada Năvodari și pe strada strada F. Joliot Curie), în locul celor 132 desființate.
Foto Cluj: Primăria a dat drumul banda specială pentru autobuze. Cum se circulă, este bine? „Primăria Cluj-Napoca face un apel conducătorilor auto să dea dovadă de înțelegere și să se conformeze noilor reglementări de circulație” 1

Se recomandă conducatorilor auto care doresc să ajungă în zona Gară – P-ța Abator (dinspre cartierul Zorilor) – Gheorgheni să folosească traseul P-ța Avram Iancu – str. Cuza Vodă – str. I.P. Voitești – Pod Traian, care oferă o descărcare mai rapidă, față de circulația pe strada Constanța.

De asemenea, și în Piața Avram Iancu- latura estica, s-a dedicat o bandă transportului în comun, în prelungirea celei existente în Piața Ștefan cel Mare pe sensul de mers dinspre Piața Cipariu spre B-dul 21 Decembrie 1989.
Foto Cluj: Primăria a dat drumul banda specială pentru autobuze. Cum se circulă, este bine? „Primăria Cluj-Napoca face un apel conducătorilor auto să dea dovadă de înțelegere și să se conformeze noilor reglementări de circulație” 2

Foto Cluj: Primăria a dat drumul banda specială pentru autobuze. Cum se circulă, este bine? „Primăria Cluj-Napoca face un apel conducătorilor auto să dea dovadă de înțelegere și să se conformeze noilor reglementări de circulație” 3

Primăria Cluj: „Aceste măsuri au fost luate în urma comisiei de circulație din 25 iulie 2017 și pe baza opiniilor exprimate la dezbaterea publică.
Primăria Cluj-Napoca face un apel conducătorilor auto să dea dovadă de înțelegere și să se conformeze noilor reglementări de circulație”.

error: Content is protected !!