(Video) “Ne vedem la Cluj”, 15 ani de activitate pentru trupa Hara. La Mulți Ani!

Updated on iulie 10, 2017 La sfârșitul săptămânii trecute a avut loc un proiect cultural unic, Cluj Symphony Experience, ocazie în care Trupa Hara a sărbătorit alături de clujeni 15 ani de activitate, lansând piesa “Ne vedem la Cluj” în Piața Unirii.

Pe Facebook, Emil Boc a scris: “Ne vedem la Cluj!” – melodie lansată de Hara în cadrul proiectului Cluj Symphony Experience.

(Video) "Ne vedem la Cluj", 15 ani de activitate pentru trupa Hara. La Mulți Ani! 1

Mii de clujeni au participat în weekend la prima ediție a festivalului Cluj Symphony Experience, un proiect cultural unic.
Evenimentul a adus în fața publicului artiști valoroși, nume recunoscute din muzica românească ce abordează variate stiluri muzicale și care, pentru acest proiect, și-au interpretat piesele într-o manieră cu totul diferită, acompaniați de Bigg Dimm a’Band – o orchestră simfonică formată din 50 de muzicieni din Cluj – și de către DJ.

Pe scena din inima Clujului au urcat artiști îndrăgiți precum Dan Bittman, Adrian Despot, Dan Teodorescu sau Laura Bretan, câștigătoarea ediției de anul trecut a concursului “Românii au talent” și finalistă a celebrei competiții “America’s Got Talent”.

În acest cadru, Trupa Hara a sărbătorit alături de clujeni 15 ani de activitate, lansând piesa “Ne vedem la Cluj” în Piața Unirii. La mulți ani, Hara!!

(Video) "Ne vedem la Cluj", 15 ani de activitate pentru trupa Hara. La Mulți Ani! 2 (Video) "Ne vedem la Cluj", 15 ani de activitate pentru trupa Hara. La Mulți Ani! 3

Cluj Symphony Experience a fost sprijinit de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca. Alocarea de la bugetul local pentru acest proiect cultural a fost de 180.000 lei.
Ascultă aici melodia:

Îți place?

error: Content is protected !!