National! Legea antifumat va fi modificată. Vezi ce vor acum deputații să facă:

Updated on iulie 21, 2017 Legea antifumat nu le dă pace unor politicieni care, de la intrarea în vigoarea a acesteia, nu se simt confortabil deoarece nu pot fuma oriunde vor ei. Marea „problemă” legală a fumătorilor este definirea „spațiului” de fumat.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a cerut deja să fie identificate zonele în care se pot amenaja noile spaţii pentru aleşii fumători. Unele mai apropiate de birouri şi de sala de plen, scrie digi24.ro

National! Legea antifumat va fi modificată. Vezi ce vor acum deputații să facă: 1

Liviu Dragnea: „Totuşi ar trebui să se amenajeze nişte locuri pentru fumat. Am vorbit cu secretariatul general totuşi să găsească, clădirea e foarte mare.”

Pentru asta e nevoie de modificarea legii. O propunere există deja.

Daniel Fenechiu, deputat PNL: „Mi-am dorit să existe anumite spaţii destinate exclusiv fumătorilor cred că până la sfârşitul anului vom avea o modificare a legii.”

Liberalul vrea ca spaţiul public închis să fie redefinit. Adică nu doi pereţi plus acoperiş, cum este în prezent, ci trei pereţi plus acoperiş.

Au fost aleşi care au contestat la CCR legea antifumat, dar judecătorii nu le-au dat dreptate.

Închiderea teraselor cu pereţi de folie a fost soluţia pe care au găsit-o proprietarii de localuri. O găselniţă la limita legii pentru care unii dintre ei au şi plătit amenzi.

error: Content is protected !!