(Foto) Accident Cluj: Cărucior spulberat pe trecerea de pietoni! „Papucul femeii a ajuns pe plafonul masinii”

Updated on iulie 5, 2017 Un accident a fost reclamat luni pe strada Dragalina. Un cărucior a fost lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni. Noroc că acesta era gol.

Pe grupul de Facebook INFO TRAFIC jud. CLUJ, a postat o fotografie cu mesajul: „O soferita a intrat cu masina in caruciorul de copil pe Dragalina pe trecere. Noroc ca era gol caruciorul. Nu stiu cum a fost dar papucul femeii a ajuns pe plafonul masinii”.

(Foto) Accident Cluj: Cărucior spulberat pe trecerea de pietoni! „Papucul femeii a ajuns pe plafonul masinii” 1 (Foto) Accident Cluj: Cărucior spulberat pe trecerea de pietoni! „Papucul femeii a ajuns pe plafonul masinii” 2

Birta Robert Si eu merg pe acolo in fiecare zi,dar se circula ca pe circuit

Andrei Veresezan Trecerea aia ii super prost pusa de-abia se vede ceva după curba…mereu când trec pe acolo trebuie sa fiu super atent ,mai ales la deștepții care fug din parc sau de pe pod fara sa de asigure

Tünde Lőrincz Nu iau apararea nimanui, dar daca esti cu caruciorul , nu il pui primul pe trecere! Si tu , ca pieton , trebuie sa te asigur ca soferul te vede, mai ales ca esti cu caruciorul!
Semida Călini No, inca nu am vazut metoda sa tragi caruciorul in spate, sau sa mergi cu spatele pe trecere? ca nu inteleg cum adica sa nu puna caruciorul primul.
error: Content is protected !!