Cluj: PARTY anii ’90! Haddaway, 2Unlimited și N&D fac show la Sala Polivalentă

Updated on iulie 20, 2017 We Love Retro este cel mai mare eveniment din Romania dedicat muzicii Retro, un eveniment care vine in fiecare an cu unii dintre cei mai iubiti artisti ai anilor ’80 -’90 -’00. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj- Napoca în data de 18 noiembrie

We Love Retro este un concept care a reusit în ultimii 3 ani să aducă la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca unii dintre cei mai iubiți artiști ai anilor 80’ precum Bonnie Tyler. Smokey, Semnal M si ai anilor ’90-’00 : Nana, Snap!, Ice Mc, Loona, La Bouche, DownLow, Captain Jack, Bomfunk Mc’S, Lou Bega, Dr Alban, No Mercy, Mr. President si E-type.

Cluj: PARTY anii '90! Haddaway, 2Unlimited și N&D fac show la Sala Polivalentă 1

Fiecare ediție a stabilit recorduri de audiență, iar dorința de retrăire a anilor animați de disco ball-uri și casetofoane ne-a rezervat un loc printe cele mai așteptate evenimente muzicale din Transilvania.

Dupa succesul ”We Love Retro ‘80 edition” si ”We Love Retro ‘90 edition” din 2016 anul acesta ne propunem sa aducem o varietatea de artisti mai mare, mai exact 6 artisti reprezentativi ai muzicii retro alaturi de mai mult dans, mai multe baruri, mai multe efecte speciale, mai multa distractie. Motto-ul acesteti editii este “NO LIMIT”.

Cine sunt artiștii care vor urca pe scena de la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în 18 noiembrie:

HADDAWAY sau Nestor Alexander Haddaway, a debutat în 1992 cu single-ul “What is love” care a devenit extrem de popular în Europa, cu vânzări de 900.000 de unități în UK și certificare Gold în Germania pentru 400.000 de unități vândute. Cel de-al doilea single “Life”, a atins locul 2 respectiv 6 în charturile din Germania și UK, cu vânzări de peste 1.5 milioane de unități, urmând ca single-urile “I miss you” și “ Rock my heart” să intre în topurile 10 ale Europei și să îl plaseze pe Haddaway ca unul dintre cei mai de succes artisti euro dance.

2UNLIMITED este o trupă fondată în 1991 în Belgia, care s-a bucurat de un succes enorm în anii 90 și care a vândut peste 18 milioane de albume la nivel mondial! Single-ul “No Limit” din 1993, a fost numărul 1 în charturile muzicale din Austria, Belgia, Finlanda, Franța, Irlanda, Olanda, Norvegia, Suedia, Elveția și UK, iar în SUA s-a clasat în primele 25 de piese din top 25 Dance Charts. În Germania single-ul a obținut certificare “Platinum” pentru vânzarea a 500.000 de unități.

SASH! este o echipă Germană de DJ/ Producători, care au stat la baza evolutiei muzicii electronice. „Frontman” este Sascha Lappessen (născut la 10 Iunie 1970, Nettetal, Germania), care lucrează în studio împreună cu Ralf Kappmeier și Thomas „Alisson” Lüdke. Ei au vândut peste 18 de milioane de albume în întreaga lume, și au câștigat mai mult de 65 premii de aur și platină Printre hiturile formației se numără: Ecuador, Adelante, Mysterious Times.

CORONA este o formație italiană euro-dance, Olga Maria De Souza fiind cantărețul principal. Formația a avut succes masiv în anul 1993 cu hitul „Rhythm of the night” . Alte hituri ale formației lansate în 1995 sunt „Baby, baby” și „Try me out”

SWEET KISS a fost o formație de muzică românească din anii 1990. Trupa le-a avut în componență pe Irina Pavlenco, Nicoleta Afrodita Aneni și Laurentiu Vasioi. Printre
videoclipurile și hiturile intens difuzate ale acestei formații se numără Alin, Alin;Floare albă, floare neagră, M-ai părăsit nu-mi pasă, Plouă iar. Trupa s-a destrămat în 2004 si se reunesc pentru un show incendiar la We Love Retro 2017.

N&D este o formație muzicală din România înfințată în anul 1999, având hiturile din genul muzical euro-dance cu influențe house.

error: Content is protected !!