Cluj 2.289 proiecte, Teleorman 96. Asta e diferența! Start up Nation România

Updated on iulie 21, 2017 Firmele baronilor din județele din Sud anulează orice spirit antreprenorial iar de aici falimentul zonelor. Prosperă doar firmele care au acces la resursele statului. Înscrierile în programul Start-up Nation 2017 s-au încheiat vineri.  Clujul este pe locul doi, după București, iar Teleormanul este pe penultimul loc. Dar Teldrum din Teleorman este una din cele mai bogate firme din România.

Pe Facebook, jurnalista Andreea Udrea a scris: „Start up Nation: Cluj 2289 proiecte, Teleorman 96. Timis, 885. Singura “firma privata” de succes din Teleorman e Teldrum, restul judetului e ok, il facem obedient prin pomeni, ajutoare sociale, zahar si ulei. Avem nevoie de antreprenoriat? Normal ca nu, daca apoi nu mai voteaza PSD?

Cluj 2.289 proiecte, Teleorman 96. Asta e diferența! Start up Nation România 1

Sursa foto: notabn.ro”

Tot pe Facebook, Stoica Constantin a scris: „21 iulie 2017. TelDrum-ul lui Dragnea e singura companie care-o duce bine in Teleorman – Antreprenorii nici nu indraznesc sa ceara finantare.

Inscrierile in programul Start-up Nation 2017 s-au incheiat vineri. 19 296 este numarul total al proiectelor de afaceri inscrise spre finantare in programul Start-Up nation, o cifra uriasa. Fruntas este Bucurestiul, cu 2.926 de proiecte inscrise, fiind urmat de judetul Cluj, cu 2.289 proiect.

Dar care e situatia in Teleormanul rosu al lui Liviu Dragnea? Doar 96 de antreprenori cer finantare, iar judetul ajunge astfel pe penultimul loc.

Asta in timp ce Teldrum, firma condusa de Dragnea (prin actiuni la purtator, cum a demonstrat investigatia Rise Project) si acolitii liderului PSD pare singura companie privata din tot judetul Teleorman.

error: Content is protected !!