Armin van Buuren: La Cluj-Napoca am cel mai bun show al meu dintr-un an. Untold, buget de 10 milioane de euro!

Updated on iunie 23, 2017 În perioada 3-6 august, cei mai buni DJ din lume se vor afla la Cluj, la Untold. Afrojack, Armin van Buuren, Axwell & Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix, Steve Aoki, Marshmello dar și cele mai bune voci live ale momentului: Ellie Goulding, Hurts, Jasmine Thompson, Tinie Tempah, MØ. În total 200 de artiști.

Dacă anul trecut scena principală a fost dominată de Magician, în 2017 va fi acaparată de personajul principal din acest an, Dragonul. De aceea, mainstage-ul se va transforma în DRAGON’S NEST. Celelalte scene pe care această fantezie reală, Untold 2017, Capitala Nopții și a Magiei ni le propune anul acesta, au propriile firi narative: Galaxy, Alchemy, Elements, Daydreaming, Forest, Summerhouse, Origin, toate ascund câte o lume unică și toate au un mesaj unic de împărtășit cu fanii festivalului și nu numai.

Armin van Buuren: La Cluj-Napoca am cel mai bun show al meu dintr-un an. Untold, buget de 10 milioane de euro! 1

De la druizi la prințese și la zâne, la alchimiști și vrăjitori, cu toții au un loc și un rol deosebit în lumea lor, indiferent de specie, talie, culoare sau obiceiuri. Fanii festivalului pot trăi împreună în locul unde se unesc cele două lumi, cea văzută și cea nevăzută, pentru 4 zile și 4 nopți de august, unde altundeva decât în inima fermecată a Transilvaniei, Cluj-Napoca.

”Am pregătit cea mai de succes ediţie de până acum a Untold, cu un impact şi mai mare decât anii precedeni, am investit peste 10 milioane de euro în experienţa Untold, acesta este bugetul total, am crescut cu 50% bugetul alocat artiştilor.

Bugetul este cel mai mare de până acum, cu 3 milioane de euro mai mare decât anul trecut. La festival vor fi peste 200 de artişti, noi ne uităm la artişti să vedem care sunt cei mai apreciaţi ca spectacol, astfel încât Untold să fie o experienţă aparte.

Armin van Buuren: La Cluj-Napoca am cel mai bun show al meu dintr-un an. Untold, buget de 10 milioane de euro! 2

Armin van Buuren a spus că la Cluj-Napoca are cel mai bun show al lui dintr-un an, iar Martin Garrix a afirmat că Untold este un festival nebunesc. Ne bucurăm să avem acest feed-back pozitiv al artiştilor, astfel încât popularitatea Clujului şi evenimentului se duce în toată lumea”, a spus Managerul general al Untold, Bogdan Buta.

error: Content is protected !!