„Mă gândesc la Cluj, unde mi-am făcut liceul….Primarul Nefirea din București, a hotărât să se trimită urgent la Cluj un troleibuz tractat cu bicicleta, cu şapte asistaţi şi jumătate din Bucureşti, care să demonstreze în faţa primăriei din Cluj, cerând demisia primarului şi portofelele trecătorilor”

Updated on iunie 5, 2017 Supărare tot mai mare la București după ce locuitorii din Capitală tot compară ce se întâmplă acolo și ce se întâmplă aici. Iar ei ies tot pe minus.

Pe Facebook, Alfred Neagu a scris: „Mă gândesc la Cluj, unde mi-am făcut liceul.
Se vede tot mai limpede că acolo e o politică neFirească, motiv legitim de indignare la Bucureşti: o politică contra naturii PSD. Cum adică să nu furi? Cum adică să faci ceea ce ai promis alegătorilor tăi?

„Mă gândesc la Cluj, unde mi-am făcut liceul....Primarul Nefirea din București, a hotărât să se trimită urgent la Cluj un troleibuz tractat cu bicicleta, cu şapte asistaţi şi jumătate din Bucureşti, care să demonstreze în faţa primăriei din Cluj, cerând demisia primarului şi portofelele trecătorilor” 1

Ce suntem proşti?! Drept pentru care, vârful conducerii primăriei capitalei, primarul Nefirea, a hotărât să se trimită urgent un troleibuz tractat cu bicicleta, cu şapte asistaţi şi jumătate din Bucureşti, care să demonstreze în faţa primăriei din Cluj, cerând demisia primarului şi portofelele trecătorilor”.

error: Content is protected !!