„Momentul acela când, ajuns în aeroportul Cluj, se deschid uşile avionului şi te loveşte duhoarea de la groapa de gunoi de peste deal”

Updated on iunie 25, 2017 Primăria Cluj are două mari probleme de rezolvat. Traficul și groapa de gunoi de la Pata Rât. Crezi că le va găsi soluții în curînd?

Pe grupul de Facebook Clujul CivicHorea Avram a postat mesajul: „Momentul acela când, ajuns în aeroportul Cluj, se deschid uşile avionului şi te loveşte duhoarea de la groapa de gunoi de peste deal”.

„Momentul acela când, ajuns în aeroportul Cluj, se deschid uşile avionului şi te loveşte duhoarea de la groapa de gunoi de peste deal” 1

Un alt clujean reclamă zgomotul puternic făcut de avioane în oraș. Pe platforma domnuleprimar.ro, S.V. a scris: „Zgomot foarte puternic generat de decolarile si aterizarile avioanelor deasupra orasului, mai ales in partea de est (Marasti) si Centru! Avionele mari sunt la cateva sute de metri deasupra centrului Clujului cu motoarele turate la maxim.

Este un culoar spre nord-est nefolosit (sau doar rar) deasupra Apahida, iar avioanele vin direct deasupra orasului. Incepand cu 6 dimineata este continu zgomot f. puternic si deranjant deasupra orasului, cand decoleaza avioanele. De multe ori si noaptea pe la 2-3 mai aterizeaza avioane si se aude f. puternic in centrul orasului.

Nu este admisibil ca un oras european sa nu aiba un culoar de aterizare/decolare departe de oras (nu prin centrul orasului!)”

error: Content is protected !!