Foto Cluj: Someşul navigabil testat astăzi

Updated on iunie 18, 2017 Sâmbătă și duminică, 17 şi 18 iunie, a avut loc Someş Delivery 2017 pe segmentul de râu cuprins între Podul Garibaldi şi Puntea Albastră.
Mai mulți tineri au făcut o scurtă demonsrtraţie de ski-nautic.

Pe Facebook, Someș Delivery a postat fotografii cu mesajul: „Azi nu bate vântul și nici nu plouă (încă), așadar e ideal pentru hidrobiciclete și bărcuțe pe Someș”

Foto Cluj: Someşul navigabil testat astăzi 1

“Zona este deja una dintre cele mai animate de pe malul Someșului, dar sondând așteptările oamenilor pe parcursul mai multor săptămâni, am concluzionat că există încă un potențial neexploatat în relație cu apa.

De aceea ne-am propus ca în acest an să testăm posibilitatea amplasării unor pontoane și intervenții la mal care să încurajeze accesul la apă și activitățile pe apă”, spun organizatorii citați de Ziua de Cluj.

Foto Cluj: Someşul navigabil testat astăzi 2 Foto Cluj: Someşul navigabil testat astăzi 3 Foto Cluj: Someşul navigabil testat astăzi 4

Foto Cluj: Someşul navigabil testat astăzi 5 Foto Cluj: Someşul navigabil testat astăzi 6 Foto Cluj: Someşul navigabil testat astăzi 7

error: Content is protected !!