(Foto) Accident Cluj: Taxi lovit VIOLENT de un BMW! „B dul 21 Decembrie a fost azi noapte pistă de curse pentru doi descreierați”

Updated on iunie 26, 2017 Accident grav duminică seara pe Bulevardul 21 Decembrie. Potrivit martorilor, doi vitezomani făceau o cursă și au intrat pe roșu în intersecție unde au lovit un TAXI.

Pe Facebook, Clubul Taximetristilor a adăugat fotografii cu mesajul: „A fost o seară neagră la ClujNapoca. Doi vitezomani au provocat un dezastru după ce-au intrat pe culoarea roșie a semaforului…. VICTIME ? Colegul nostru și clienții lui. Aveți grijă de voi și conduceți prudent !!!”

(Foto) Accident Cluj: Taxi lovit VIOLENT de un BMW! „B dul 21 Decembrie a fost azi noapte pistă de curse pentru doi descreierați” 1 (Foto) Accident Cluj: Taxi lovit VIOLENT de un BMW! „B dul 21 Decembrie a fost azi noapte pistă de curse pentru doi descreierați” 2

Asociația Taximetristilor Cluj : „B dul 21 Decembrie a fost azi noapte pistă de curse pentru doi descreierați.

Din păcate colegul de la Diesel este in operație și un minor aflat pe bancheta din spate este în stare foarte gravă.
Vom reveni cu amănunte.
Conducătorul autoturismului BMW era în stare avansată de ebrietate…”

(Foto) Accident Cluj: Taxi lovit VIOLENT de un BMW! „B dul 21 Decembrie a fost azi noapte pistă de curse pentru doi descreierați” 3 (Foto) Accident Cluj: Taxi lovit VIOLENT de un BMW! „B dul 21 Decembrie a fost azi noapte pistă de curse pentru doi descreierați” 4 (Foto) Accident Cluj: Taxi lovit VIOLENT de un BMW! „B dul 21 Decembrie a fost azi noapte pistă de curse pentru doi descreierați” 5 (Foto) Accident Cluj: Taxi lovit VIOLENT de un BMW! „B dul 21 Decembrie a fost azi noapte pistă de curse pentru doi descreierați” 6

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!