Video Cluj: Un om de afaceri a plimbat cu limuzina electircă 20 de tineri. Au avut 15 minute să-l convingă să investească în ideea lor

Updated on iunie 21, 2017 La Cluj are loc în aceste zile unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa de Est la care participă zeci de lideri mondiali, din industria IT, dar si tineri antreprenori.
Un om de afaceri din Cluj a zis să profite de entuziasmul și inventivitatea tinerilor din Cluj i-a invitat la o plimbare cu o limuzina electrică și i-a ascultat pe rând.

20 de tineri din cei 70 inscrisi au avut 15 minute la dispozitie ca sa il convinga pe omul de afaceri ca merita sa investeasca in ideea lor. Suma pusa la bataie trece de 3 miloane de euro.

Video Cluj: Un om de afaceri a plimbat cu limuzina electircă 20 de tineri. Au avut 15 minute să-l convingă să investească în ideea lor 1

Investitorul este Voicu Oprean. Are 46 de ani si conduce una dintre cele mai importante companii de IT din Romania cu peste 600 de angajati. La sfarsitul lui 2016 afacerea sa era evaluata la 23 de milioane de euro.

Vezi aici Video:

Voicu Oprean, CEO Companie IT: “Tot ce vreau este sa lansam acesti antreprenori sa faca primii pasi in afacere si sa aiba alaturi de cineva care sa ii poata ajuta.”

error: Content is protected !!