Cluj: „Azi fiul meu de 6 ani a fost lovit de un autoturism in fata blocului in timp ce incerca sa treaca strada … Consider ca azi Stefan (6 ani) a avut noroc, maine nu stiu”

Updated on iunie 16, 2017 Clujenii reclamă lipsa siguranței pietonilor și cer Primăriei măsuri urgente pentru limitarea vitezei, mai ales în cartiere, în apropierea blocurilor.

Pe platforma domnuleprimar.ro, D.B. i-a scris primarului Emil Boc: „Azi 15.06.2017 in jurul orei 20 fiul meu de 6 ani a fost lovit usor de un autoturism in fata blocului in timp ce incerca sa treaca strada.

Cluj: „Azi fiul meu de 6 ani a fost lovit de un autoturism in fata blocului in timp ce incerca sa treaca strada ... Consider ca azi Stefan (6 ani) a avut noroc, maine nu stiu” 1

Str. Jupiter este intens folosita de autoturisme in perioada de aglomeratie maxima deoarece ofera posibilitatea sa ocolesti un semafor – motiv pentru care majoritatea soferilor in tranzit merg cu viteza mult mai mare decat este limita.

De asemenea, zona este intens circulata de catre majoritatea cetatenilor care vin de pe Str. Observator catre Str. Meteor – in zona nu exista nici o trecere de pietoni.

Consider ca azi Stefan (6 ani) a avut noroc, maine nu stiu.

Va rog sa-mi comunicati ce demersuri trebuie facute pentru a se limita viteza autoturismelor in aceasta zona pentru a evita o nenorocire”.

Tot pe domnuleprimar.ro, B.B.L. a scris: Domnule primar,
Locuitorii din apropierea podului Garii va roaga sa luati masuri pt asigurarea sigurantei circulatiei, deoarece tot la 4 zile se intampla cate un accident, in data de 13 iunie 2017 a fost un accident grav, dar din fericire fara victime, va rugam sa montati semafoare sau sa montati un sens giratoriu, pana nu o sa fie cu morti nu o sa se ia nici o masura?

Cluj: „Azi fiul meu de 6 ani a fost lovit de un autoturism in fata blocului in timp ce incerca sa treaca strada ... Consider ca azi Stefan (6 ani) a avut noroc, maine nu stiu” 2

Va rugam sa luati in serios sesizarea noastra pt ca este foarte grav ce se intampla tot la 3-4 zile se ciocnesc masini,deoarece daca nu sunt semnalizatoare cei care urca sau coboara de pe pod nu dau prioritate la cei ce ies de pe strada Fericirii.Cluj: „Azi fiul meu de 6 ani a fost lovit de un autoturism in fata blocului in timp ce incerca sa treaca strada ... Consider ca azi Stefan (6 ani) a avut noroc, maine nu stiu” 3
Va rugam sa luati in serios sesizarea noastra”

error: Content is protected !!