Accidente Cluj: Două, la aceiași trecere de pietoni. Un pieton lovit! *E o aventura când traversezi acea trecere de pietoni”

Updated on iunie 9, 2017 Două accidente au avut loc la o trecere de pietoni de pe Bulevardul Muncii, de la Sinterom. În primul două autoturisme s-au ciocnit, în al doilea un pieton a fost lovit pe trecere.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Pavel Dan a postat o fotografie cu mesajul: „Accident B-dul Muncii”.

Accidente Cluj: Două, la aceiași trecere de pietoni. Un pieton lovit! *E o aventura când traversezi acea trecere de pietoni” 1

Ovidiu Raţ trecere de pietoni, ploaie, carosabil ud, viteza, distanta mica intre masini, frana brusca, linii de tramvai = “puteti vedea!”

Bir Radbo E o aventura când traversezi acea trecere de pietoni

Rad Marius Bogdan Daca mergi conform conditiilor meteo si in primul rand sa stii sa circuli pe strazi cu linii de tranvai nu s-ar intampla accidente..

Pe același grup a fost semnalizat un alt accident, la aceiași trecere de pietoni. Llazar Erika: „Accident pe trecerea de pietoni Bdul muncii. Aceeasi trecere ca si azi dimineață, este victima o femeie, mai multe nu stiu atât am văzut”

Bir Radbo S-a cerut la primărie : limitatoare de viteza ,panouri iluminate la treceri și am primit amenzi de parcare. Daca nu ar fi parcate mașinile alea de care se plâng unii s-ar tripla numărul accidentelor

Marincus Traian Se parcheaza la un metru de trecere, sau pe trecere si din cauza asta atatea accidente din pacate

 

error: Content is protected !!