Video Cluj: Încerci? Fermă de legume organice pe 3,5 de hectare, produsele sunt livrate gratuit acasă

Updated on iunie 27, 2017 Ferma organică de legume Colina Farms produce și livrează gratuit pentru clujeni legume proaspete, sănătoase și gustoase.
Folosim un sol curat și apă proaspătă din puț forat, folie de mulcire și îngrășăminte bio pentru a da clujenilor un plus de sănătate și vitalitate prin legumele noastre.

Pe Facebook, Colina Farms a scris: Avem peste 30 de legume și plante aromatice pe care le producem în ferma noastră.
Livrăm la cutie în special pe bază de abonament pe diverse cantități în funcție de numărul de persoane al familiei.
Ne străduim să oferim nu doar produse excepționale cât și servicii de nota 10.

Video Cluj: Încerci? Fermă de legume organice pe 3,5 de hectare, produsele sunt livrate gratuit acasă 1

Colina Farms are peste 100 de clienţi din Cluj-Napoca şi Floreşti care primesc, săptămânal, la domiciliu sau la birou, cutii speciale cu 7 – 9 produse, în funcţie de sezon, care sunt de două tipuri, Green Box – pentru 1 – 2 persoane, şi Green Box Maxi – pentru 2 – 3 persoane, capacitatea maximă a fermei fiind de 250 de clienţi. Transportul produselor este gratuit, informează mediafax.ro.

Culturi de legume fără chimicale
Legumele produse în ferma noastra Colina Farms sunt crescute fără chimicale. Înlocuim îngrășămintele chimice de sinteză cu substanțe bio și multă manoperă. Acest fapt înseamnă investiții și cheltuieli mai mari și o productivitate mai scăzuta cu cel puțin 30-40% față de fermele care folosesc îngrășăminte chimice. Dorim să oferim clujenilor o alternativă sănătoasă față de ceea ce găsesc la piață și în hipermarketuri.

Video Cluj: Încerci? Fermă de legume organice pe 3,5 de hectare, produsele sunt livrate gratuit acasă 2 Video Cluj: Încerci? Fermă de legume organice pe 3,5 de hectare, produsele sunt livrate gratuit acasă 3

”Am înfiinţat anul trecut pe o suprafaţă de 3,5 hectare din satul Băbuţiu, situat la 20 de kilometri de Cluj-Napoca, o fermă de legume organice, crescute fără chimicale. Folosim doar seminţe organice şi îngrăşăminte bio, iar pentru a avea apă de calitate, curată, necontaminată, necesară irigării culturilor, s-a forat la peste 100 de metri adâncime.

S-au făcut studii şi s-a concluzionat că apa are o calitate deosebită, la fel ca şi solul, un cernoziom cu o concentraţie mare de nutrienţi organici. Toate detaliile sunt controlate, de la temperatură, la umiditate, astfel că lucrăm cu un soft de urmărire a productivităţii culturilor.

Video Cluj: Încerci? Fermă de legume organice pe 3,5 de hectare, produsele sunt livrate gratuit acasă 4 Video Cluj: Încerci? Fermă de legume organice pe 3,5 de hectare, produsele sunt livrate gratuit acasă 5

De asemenea, am folosit aproape 8 kilometri de folie de mulcire, care opreşte dezvoltarea buruienilor”, a spus Baltă.

Vezi aici Video:

Contactați-ne și gustați produsele noastre!
colinafarms@gmail.com
0720.06.06.00

error: Content is protected !!