FELICITRI! U-BT Cluj a câștigat și al doilea meci al finalei Ligii Naționale! „Sperăm să avem o atmosferă la fel în București, însă va fi greu, mai ales că jucăm în sala lor”

Updated on mai 22, 2017 U-Banca Transilvania a învins și în meciul al doilea al finalei cu Steaua CSM EximBank, scor 84-80 (14-15, 23-19, 16-21, 31-25). Suporterii studenților au făcut o atmosferă de neuitat.

Steaua a condus cu 4-0 și 12-3 în debutul partidei, dar la finalul primului sfert avea doar un punct în plus pe tabelă, 14-15.

FELICITRI! U-BT Cluj a câștigat și al doilea meci al finalei Ligii Naționale! „Sperăm să avem o atmosferă la fel în București, însă va fi greu, mai ales că jucăm în sala lor” 1
(foto Facebook U-BT Cluj-Napoca)

”U” a reușită să întoarcă scorul în sfertul al doilea, iar la jumătatea confruntării conducea cu 37-34. A urmat o nouă perioadă bună a Stelei, care conducea cu 55-50 cu 10 minute și 30 de secunde înainte de final. În doar două minute din ultimul sfert, clujenii au trecut în avantaj pe tabelă și nu l-au mai cedat până la final.

”Apreciem cu adevărat numărul mare de fani care a venit să ne susțină, a fost o atmosferă cu adevărat minunată, așa cum trebuie să fie într-o finală. Am început mai greu, însă acești fani minunați ne-au împins de la spate și ne-au băgat în joc, le mulțumim din suflet!

Sperăm să avem o atmosferă la fel în București, însă va fi greu, mai ales că jucăm în sala lor, însă nu avem timp să ne plângem, așa este într-o finală, trebuie să muncim.

Va fi nebunie în acea sală, care este una mică, însă vom vedea ce va fi, cel mai bun va învinge. Luăm lucrurile pas cu pas, joc cu joc, vrem să intrăm pe teren pregătiți, mai avem nevoie de o victorie”, a declarat MAXYM PUSTOZVONOV pentru u-bt.ro

”U” conduce cu 2-0 la general, după ce s-a impus și în prima partidă jucată acasă, vineri, cu 87-85.

Finala se joacă după sistemul cel mai bun din cinci partide, următoarele două fiind programate la București, pe 26 mai și, eventual, 28 mai.

error: Content is protected !!