Eurovision-ul la Cluj!? „Felicitari Ilinca & Alex pentru ca ati dus Romania in finala” Vezi ce mai spune primarul Emil Boc:

Updated on mai 12, 2017 Ilinca & Alex s-au calificat joi seara în finala Eurovision care va avea loc sâmbătă. Primarul Emil Boc supralicitează și cere Eurovision-ul la Cluj. Acest lucru s-ar întâmpla dacă reprezentanții noștri ar câștiga finala și TVR ar fi de acord. Cum ar fi ca Europa să știe de Cluj și ca orașul organizator al finalei?

Pe Facebook,  primarul Emil Boc a scris: „Felicitari Ilinca & Alex pentru ca ati dus Romania in finala Eurovision!! Suntem cu sufletul alaturi de voi sambata, la marea finala! Asteptam sa aducem Eurovision-ul la Cluj!”

Eurovision-ul la Cluj!? „Felicitari Ilinca & Alex pentru ca ati dus Romania in finala” Vezi ce mai spune primarul Emil Boc: 1

“Ce a fost mai usor a trecut. Greul abia acum incepe, caci presiunea finalei si sprijinul fanilor ne obliga sa facem o figura frumoasa in Marea Finala”, sunt cuvintele lui Alex Florea, dupa anuntarea rezultatelor semifinalei. „Ma simt extraordinar.

Am reusit sa ne calificam in finala, unde vom fi castigatori, indiferent de locul pe care ne vom clasa. Important este sa cantam cel putin la fel de bine cum am facut-o in aceasta seara, pentru a nu-i dezamagi pe cei care ne-au sustinut pe parcursul acestei calatorii minunate”, a declarat Ilinca la finalul spectacolului potrivit stirileprotv.ro.

Eurovision-ul la Cluj!? „Felicitari Ilinca & Alex pentru ca ati dus Romania in finala” Vezi ce mai spune primarul Emil Boc: 2 Eurovision-ul la Cluj!? „Felicitari Ilinca & Alex pentru ca ati dus Romania in finala” Vezi ce mai spune primarul Emil Boc: 3

Cele 10 tari care s-au calificat in finala dupa cea de-a doua semifinala, anuntate in ordine aleatorie: Bulgaria, Belarus, Croatia, Ungaria, Danemarca, Israel, Romania, Norvegia, Olanda, Austria.

Vezi video aici cu piesa României filmat la Cluj:

Hai România!

error: Content is protected !!