„E gata sondajul prin care se muta Capitala la Cluj? O iau și pe doamna Gabi F? Bonus putem sa le dam o catedrala și un turn”

Updated on mai 17, 2017 Fostul consilier de la ministerul Economiei, Dan Ionescu din București, a revenit pe Facebook cu o nouă propunere privind Clujul.

Pe Facebook, Dan Ionescu a scris: „E gata sondajul prin care se muta Capitala la Cluj? O iau și pe doamna Gabi F? Bonus putem sa le dam o catedrala și un turn”.

„E gata sondajul prin care se muta Capitala la Cluj? O iau și pe doamna Gabi F? Bonus putem sa le dam o catedrala și un turn” 1

(Cathedral Plaza, clădirea ce trebuie demolată în București)

În aceste zile are loc o piesă din absurdul românesc. Justiția a decretat că o clădire turn construită ilegal trebuie demolată iar primarul Bucureștiului vrea să întrebe locuitorii dacă sunt de acord cu demolarea având în vedere că aceasta costă câteva milioane de euro și primăria nu poate acoperi din bugetul de aproape 1 miliard de euro.

De menționat că șefa de proiect a clădirii turn este nașa de cununie a primarului Gabriela Firea.

Gabriela Firea a anuntat marti ca vrea sa faca un “sondaj” pentru a intreba bucurestenii daca sunt de acord ca Primaria capitalei sa cheltuiasca “cateva milioane de euro” pentru a darama Cathedral Plaza, turnul construit langa biserica Sfantul Iosif de Millennium Building Development si pentru care exista o decizie definitiva de demolare inca din 2013, informează hotnews.ro.

“Ii voi intreba intr-un sondaj daca sunt de acord sa dea cateva milioane de euro ca sa demolam aceasta cladire in doi timpi si trei miscari”, a spus Gabriela Firea, invitata la Antena 3.

Aceasta a sustinut ca “nu se face asa o demolare de azi pe maine” deoarece “trebuie aviz de la ministerul Culturii” si este vorba despre o cladire cu “patru niveluri de subsol”.

Firea spune ca poate semna autorizatia de demolare “doar dupa ce primeste aviz de la Ministerul Culturii”.

error: Content is protected !!