(Foto) „După mulți ani de ciondăneli, a intrat și Clujul în normalitatea ardeleană și europeană … Toți trebuie să se simtă ACASĂ! ”

Updated on mai 16, 2017 Păcat că a durat atât și am pierdut titlul de Capitală Culturală pentru o normalitate. Pentru că da, toți trebuie să se simtă ACASĂ!

Pe Facebook, Cosmin Giurgiu a postat o fotografie cu mesajul: „După mulți ani de ciondăneli, a intrat și Clujul în normalitatea ardeleană și europeană.

(Foto) „După mulți ani de ciondăneli, a intrat și Clujul în normalitatea ardeleană și europeană ... Toți trebuie să se simtă ACASĂ! ” 1

Din partea mea, Felicitări celor care s-au implicat pentru a se încheia acest balamuc, intoleranța și discriminarea.
Bravo prietene Bethlendi András , dar și domnului primar Emil Boc, care a înțeles ca doar așa se poate și așa este bine pentru toată lumea (Foto) „După mulți ani de ciondăneli, a intrat și Clujul în normalitatea ardeleană și europeană ... Toți trebuie să se simtă ACASĂ! ” 2🙂 Toți trebuie să se simtă ACASĂ!
Sursa foto: Bethlendi András

Tot pe Facebook, Vincze Zoltán a scris: „RO: Au apărut și primele semnalizatoare multilingve la hotarele Clujului. În imaginea luată de Bíró István/MTI sunt cele de la intrarea dinspre Florești.

(Foto) „După mulți ani de ciondăneli, a intrat și Clujul în normalitatea ardeleană și europeană ... Toți trebuie să se simtă ACASĂ! ” 3
HU: Megjelentek az első többnyelvű jelzőtáblák is. A Bíró István/MTI fényképén a szászfenesi bejárat felőlieket láthatjuk.

DE: Die ersten mehrsprachigen Stadtzeichen sind an der Einfahrt nach Klausenburg erschienen. Die Fotos von Bíró István/MTI wurden am Stadteingang von Floreşti aufgenommen. (Dankeschön, Dan Ruscu!)

(As fi scris si in limba rromani, dar nu am pe cine ruga, sa traduca. Sanda Coroi?)
Via Antal Burján ”

(Foto) „După mulți ani de ciondăneli, a intrat și Clujul în normalitatea ardeleană și europeană ... Toți trebuie să se simtă ACASĂ! ” 4

Foto: Bîldea Ioan Si au aparut placutele multilingve!
error: Content is protected !!