(Foto) Accident Cluj: „Motociclist lovit sub podul N Cora. Grija soferi, mai uitati-va in oglinzi!!!”

Updated on mai 30, 2017 Un motociclist a fost lovit marți după-amiază de un autoturism. Clujenii mai atenționează șoferii să aibă grijă și de cei cu skateboard-uri.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Nelutu Chiorean a postat o fotografie cu mesajul: „Motociclist lovit sub podu N Cora. Grija soferi mai uitati va in oglinzi!!!”

(Foto) Accident Cluj: „Motociclist lovit sub podul N Cora. Grija soferi, mai uitati-va in oglinzi!!!” 1

Beni Miron Ne uitam in oglinda. Dar In care oglinda? Cea din stanga sau cea din drapta? Ca nu stii pe unde si cand tisneste.
Se vorbeste de respect! Perfect de-acord. Dar acest respect trebuie sa fie reciproc. Nu am nimic cu nimeni, as vrea sa fiu bine inteles!

Denis Rendler Ce nu pot sa-mi imaginez e daca motociclistul circula regulamentar pe mijlocul benzii pe care era, indiferent 1 sau 2, cum a facut ala cu masina de l-a acrosat? Oare daca motociclistul era in dreptul masinii soferul din masina nu l-ar fi observat? Iar daca motociclistul era mai in spate fata de masina, motociclistul nu a reusit chiar deloc sa franeze? OAre ce viteza avea?


Imi place ca toata lumea cere respect din partea soferilor de automobil dar nimeni nu zice nimic de motociclisti. Cand il vezi intins pe jos, mergi si vezi un pic cam ce viteza avea cand s-a intamplat tragedia.
Am permis si A si B insa cand merg cu moto merg atent si da, mai atent decat de obicei pentru ca in orice situatie ar fi, fie vina mea sau a celuilalt, tot motociclistul o incaseaza mai tare.
Parerea mea de sofer prin ambele lumi.

 

În alte ordine de idei, Adi Toader atrage atenția și pentru skateboard: „ Servus! Atentie la cativa nebuni carora adrenalina le joaca feste si care “circula” pe carosabil cu skateboard-urile, fara echipament de protectie! Sunt extrem de violenti, cred ca sub influenta drogurilor, mie unul mi-a infundat aripa cu piciorul dupa ce l-am claxonat sa urce pe trotuar!”

error: Content is protected !!