Cluj. „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit”

Updated on mai 31, 2017 Asociația Beard Brothers și-a propus să strângă 30,000 de euro pentru Secția de arși a Spitalului Județean Cluj. De Zilele Clujului a organizat mai multe evenimente la Parcul Cetățuie timp în care a strâns din donații 8,300 de euro.

Beard Brothers a ajuns la momentul actual la 490 de voluntari pe care îi unește credința de a aduce o schimbare, dorința de a elimina prejudecăți, de a îndemna lumea să facă fapte bune în schimbul distracției, potrivit clujulcultural.ro.

Cluj. „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit” 1 Cluj. „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit” 2

(foto: Beard Brothers)

Pe Facebook, Ana-Maria Negrii a distribuit postarea publicată de Tiberiu Fărcaş referitoare la evenimentele Beard Brothers de Zilele Clujului cu mesajul: „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit. I Cluj. „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit” 3<3Cluj este un slogan sub energia căruia nu are cum să nu se întâmple lucruri frumoase.

Sunt fericită că locuim aici. De cinci ani jumate mă trezesc mereu rostind în interior – ”iubesc orașul acesta!” Iubirea pentru oraș îl crește.

Cluj. „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit” 4

Crescând, orașul este tot mai iubit! Mi-ar plăcea să văd asta întâmplându-se peste tot până la nivel de țară”.

Pe Facebook, Beard Brothers  a scris: Campania “Am x prieteni pe facebook”, care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru sectia de arsi de la Spitalul Judetean de Urgente, a ajuns azi la final: s-au strans 8311,45 euro cu ajutorul vostru!!!!

Cluj. „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit” 5 Cluj. „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit” 6 Cluj. „De ce e orașul acesta atât de minunat? Cred că pentru că este iubit” 7

Continuam munca pana ajungem la cei 30 000 de euro necesari, maine revenim cu suma stransa la Zilele Clujului. Big up!

error: Content is protected !!