„De 5 ani de cand sunt student in Cluj … Noile autobuze (cele mov) au devenit o bataie de joc” din cauza șoferilor

Updated on aprilie 8, 2017 „De 5 ani de cand sunt student in Cluj ... Noile autobuze (cele mov) au devenit o bataie de joc” din cauza șoferilor 1
Noua platformă de sesizări, mycluj.e-primariaclujnapoca.ro, lansată de primărie, a fost „luată cu asalt” de clujeni, care au transmis autoritățiilor problemele pe care le întâmpină în oraș.
Cele mai multe, binențeles, se referă la autobuzele CTP. Din păcate, în privința acestora, Primăria își declină doar competența, nu oferă și soluții.

Sesizare:
Sesizarea aceasta are legatura cu stilul de condus pe care il au soferii de autobus ai CTP-ului. Noile autobuze (cele mov) au devenit o bataie de joc si in curand o sa se strice daca soferii continua sa accelereze in curbe, si inainte de statii ca dupa aceea sa franeze brusc si puternic.

stiri cluj ctp autobuze

Pe langa faptul ca distrug autobuzele noi, mai sufera si calatorii care de abia se pot tine pe picioare. De 5 ani de cand sunt student in Cluj, as putea sa numar pe degete de cate ori am avut o experienta placuta cu autobuzul (in jos pe Turzii cel putin) si sa prind o oprire in statii fara sa fiu mutat de pe picioare (chiar si pe drum drept, neinclinat).

Sesizare:
De ce nu opresc autobuzele pe Horea, sens spre centru in statia de tramvai astfel ajutand traficul si asa greu in acea zona.

Sesizare:
Aparatu de la gara o mancat 4 lei si bilet nu am primit.si nu e prima data

Sesizare:
Am incercat sa imi cumpar bilet pe linia M26 dar sistemul nu functioneaza. La aparatul de bilete se lucra, nu functiona. Sunt pe abonament, am credti pt bilet. Am incercat de mai multe ori, degeaba.

error: Content is protected !!