„Pentru toți cei de aici, din Cluj, eu am un accent ciudat, scrie pe mine că sunt din București! Dar ei sunt blânzi cu mine, îmi explică diverși termeni de specialitate precum ”a duhăni” (a fuma) și bem, Tuborg-ul ne-e frate!”

Updated on aprilie 23, 2017 Clujul impresionează Bucureștiul nu doar prin dinamism dar și prin „natura” relațiilor interumane. Acum că primarul a acceptat un lucru normal, plăcuțe multilingve la intrarea în oraș, Clujul se poate gândi din nou la o candidatură pentru Capitală Culturală Europeană. Sigur vom avea și sprijinul celor din București.

Pe Facebook, Nea Dan, CEO & Founder la Sporty Romania, a scris: „Abia la anul, dacă suntem sănătoși, vom celebra 100 de ani de când Clujul este în România! Muuulte sute de ani a fost în altă țară! Cinstit vorbind, pe vremea aia România nici nu exista!

„Pentru toți cei de aici, din Cluj, eu am un accent ciudat, scrie pe mine că sunt din București! Dar ei sunt blânzi cu mine, îmi explică diverși termeni de specialitate precum ”a duhăni” (a fuma) și bem, Tuborg-ul ne-e frate!” 1

(foto: Dezső Csaba)

Pentru toți cei de aici, din Cluj, eu am un accent ciudat, scrie pe mine că sunt din București! Dar ei sunt blânzi cu mine, îmi explică diverși termeni de specialitate precum ”a duhăni” (a fuma) și bem, Tuborg-ul ne-e frate!

Am venit acasă de la local cu un taximetrist tânăr, crek 18-19 ani avea, f simpa, vorbim pe drum de una-alta, la finalul voiajului tre să dau 16 lei, dar eu nu am decât 12, iar el zice: „E bine așa, nu suntem la București” „Pentru toți cei de aici, din Cluj, eu am un accent ciudat, scrie pe mine că sunt din București! Dar ei sunt blânzi cu mine, îmi explică diverși termeni de specialitate precum ”a duhăni” (a fuma) și bem, Tuborg-ul ne-e frate!” 2🙂)

error: Content is protected !!