„La Cluj am trăit momente de excepție”, Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român

Updated on aprilie 24, 2017 Clujul a organizat exemplar Campionatele Europene de gimnastică sportivii români reușind să câștige 4 medalii, două de aur, una de argint și una de bronz.
Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu, a declarat că a trăit la Cluj-Napoca, la Campionatele Europene de gimnastică artistică, ”momente de excepție”.

”La Cluj am trăit momente de excepție, într-o atmosferă greu de descris în cuvinte”, a spus președintele COSR, potrivit site-ului forului olimpic național și preluat de agerpres.ro.
„La Cluj am trăit momente de excepție”, Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român 1

(foto: tvr.ro)

”Ne-a încântat evoluția sigură de la bârnă reușită de Cătălina Ponor, care i-a adus titlul european. Ne-a bucurat medalia de bronz obținută de Larisa Iordache, grație căreia nu una, ci două românce au ascultat imnul României de pe podium. Am fost impresionați că incredibilul Marian Drăgulescu a cucerit medalia de argint la sărituri, al doilea său trofeu la întrecerile de la Cluj.

Ei sunt modele pentru toți tinerii din România și au demonstrat că gimnastica românească are potențial pentru a rămâne în elita mondială.
„La Cluj am trăit momente de excepție”, Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român 2

Felicitări acestor sportivi minunați care au oferit tuturor iubitorilor de sport din România atât clipe magice, cât și un exemplu a ceea ce înseamnă valorile fundamentale ale olimpismului românesc: tradiție, pasiune, respect, excelență și mândrie națională.

De asemenea, felicitări întregului colectiv tehnic și forului nostru de specialitate, precum și autorităților locale și tuturor celor care s-au implicat în organizarea, la Cluj-Napoca, a unei ediții memorabile a Campionatelor Europene de gimnastică artistic”, a mai spus Covaliu.
„La Cluj am trăit momente de excepție”, Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român 3

„La Cluj am trăit momente de excepție”, Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român 4

„La Cluj am trăit momente de excepție”, Mihai Covaliu, Președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român 5

La ediția din acest an a Campionatelor Europene de gimnastică artistică, reprezentanții României au cucerit patru medalii, două de aur, prin Marian Drăgulescu (sol) și Cătălina Ponor (bârnă), una de argint, prin Marian Drăgulescu (sărituri), și una de bronz, prin Larisa Iordache (bârnă).

error: Content is protected !!