(Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume

Updated on aprilie 27, 2017 Leticia Rojano a întocmit pentru boredpanda.com un top al barurilor secrete iar pe locul trei a plasat barul SAX with friends din Cluj-Napoca.

„Situat în Centrul Istoric al Clujului, SAX with friends le solicită clienţilor să furnizeze o parolă pentru a intra, însă efortul merită cu adevărat. Vinuri fine, delicatese speciale, fie locale, fie din întreaga lume, opere de artă – de la picturi şi sculpturi, până la instalaţii expuse permanent sau temporar –, jazz, blues, funk şi oameni foarte prietenoşi – acest bar ascuns este locul perfect pentru a fi răsfăţat“, se arată pe site, informează adevarul.ro.

(Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume 1

Pe primul loc în topul Bored Panda se află un local din New York, PDT (Please Don’t Tell). Iniţial unul dintre cele mai bine păstrare secrete din New York City, acest bar ascuns este situat în interiorul Crif Dogs, un restaurant specializat în hot dog.
(Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume 2
1. PDT (Please Don’t Tell), New York (USA)

Singura modalitate de a intra în interiorul PDT este printr-o intrare cel puţin neobişnuită: o cabină telefonică vintage. Odată intrat, veţi găsi o cameră mică şi un bar în centru, care dispune de unii dintre cei mai talentaţi barmani din New York şi unele dintre cele mai sofisticate cocktailuri. De asemenea, puteţi comanda şi hot dogi.

Locul secund este al unui bar din Londra, Nightjar, care vă oferă o ambianţă intimă, cocktail-uri uimitoare şi concerte live de muzică jazz.
(Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume 3
2. Nightjar, London (UK)

Totuşi, barul funcţionează exclusiv printr-un sistem de rezervare online, iar dacă rataţi rezervarea sunteţi taxat.

Foto Bar Sax Cluj:

(Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume 4 (Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume 5 (Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume 6 (Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume 7 (Foto) Un bar din Cluj, locul 3 în topul celor mai bune şi secrete baruri din lume 8

Pentru rezervări sunați la 0736 095 750.

error: Content is protected !!