(Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto:

Updated on aprilie 12, 2017 Miercuri dimineață o ambulanță a fost implicată într-un accident pe Moților. Aceasta circula spre Mănăștur, iar la intersecția cu strada Mihai Eminescu a fost lovită sau a lovit un autoturism. Împrejurările nu sunt clare urmând ca polițiștii să stabilească vinovăția.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujDan Negrescua postat o fotografie cu mesajul: Accident pe strada Moților, 6:30.

(Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto: 1

Bearz Eugen Ieri în același loc mașina de salvare din fata mea a virat la stg către strada Clinicilor fără sa aibă acustica și girofarurile în funcție. Era sa fie luata în plin de un mercedes. Îmi pare rău de cele întâmplate dar ca urmare a accidentului menționat una dintre mașini a ajuns pe spațiul pietonal. Siguranță PIETONALA =0.Punem borduri,copaci,etc dar pentru cei care merg pe jos nu trebuie sa se simtă în SIGURANȚĂ pe trotuar.(fac aluzie și la accidentul din fata magazinului Panemar de pe str.Motilor)Stima și respect pentru voi oameni buni.

(foto: Anna AN)

(Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto: 2

(Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto: 3 (Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto: 4 (Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto: 5 (Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto: 6

Andrei Felecan: Accident motilor ambulanta și o mașină de evitat

(Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto: 7

(foto: Tereza Voicu)

(Foto) Accident Cluj: Ambulanță lovită în intersecție. Vezi aici foto: 8

Maier Lola Loluta Si eu am patit la spitalul de copii cu o ambulanta dacia combi a spitalului de copii care a virat brusc sa intre in curte exact in fata mea fara semnalizare sau semnale acustice si era incadrata si pe cealalta banda . Noroc ca sunt atenta ca altfel cine stie ce ce intampla cu mama si copilul ce stateau pe bancheta din spate . Toata stima pentru personalul de pe salvare dar un pic de atentie nu ar strica si din partea lor atunci cand nu au semnalele acustice in functiune.

Mathe Szabolcs Dar atentie si din partea lor mai ales cand au semnalizarile in functiune. Ei sunt obligati chiar daca sunt in misiune sa se asigure ca participantii la trafic i-au vazut (mai ales in intersectii unde nu ai vizibilitate si se aude greu sirena din cauza cladirilor)

rEVENIM CU DETALII!

error: Content is protected !!