(Foto) Accident Cluj: Ciocnire la trecerea de pietoni! „ Is multi care nu stiu la ce is bune sagetile alea de pe sosea”

Updated on aprilie 26, 2017 Miercuri după-amiază două autoturisme s-au ciocnit la intrarea în Piața Avram Iancu. Potrivit martorilor ar fi de vină ar fi o șoferiță care s-ar fi încadrat greșit.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujFlorin Popp a postat fotografii cu mesajul: „17:15, intrare din p-ta Avram Iancu in 21 Dec 1989.

(Foto) Accident Cluj: Ciocnire la trecerea de pietoni! „ Is multi care nu stiu la ce is bune sagetile alea de pe sosea” 1 (Foto) Accident Cluj: Ciocnire la trecerea de pietoni! „ Is multi care nu stiu la ce is bune sagetile alea de pe sosea” 2

Tamponare, nepastrarea distantei. Soferita este de vina. Soferul din fata ei nu putea inainta datorita soferitei care incerca sa se incadreze pe banda pentru direcția inainte de pe banda pentru directia stanga.
Daune materiale la ambele masini.

Mentionez ca detest soferii care nu se incadreaza corect pentru directia inainte”.

Mihai-Cristian Turcu is multi care nu stiu la is bune sagetile alea de pe sosea

Bogdan Griguţa „(nu cunosc situatia reala, nu tin cu nimeni, o spun din proprie experienta, ca un mic offtopic) nu doar ca sunt multi care nu stiu care-i faza cu sagetile da is si multi care habarn-au pe unde trebuie sa o ia ca sa ajunga la destinatia x. am venit si eu in cj de putina vreme si foloseam si folosesc gpsul pentru ca nu stiu pe unde trebuie sa o iau cand imi zice cineva “hai in localul x de pe strada y” iar cum electronicele mai dau gres cateodata se intampla ca gpsul sa aiba o oarecare intarziere sau sa nu intelegi din harta aia exact unde trebuie sa o iei..stanga, inainte etc. ar trebui sa ne mai gandim ca unii nu s-au nascut cu harta clujului in minte si cel putin in cazul alora sa fie un pic de intelegere”.

error: Content is protected !!