Cluj: „O bandă de biciclete care: 1. Vine de nicăieri și pleacă spre nicăieri”

Updated on aprilie 13, 2017 Pistele de bicicletă din oraș sau mai degrabă lipsa acestora, sunt în continuare o problemă nerezolvată de primărie. Dacă Cluj Bike a avut un mare succes, foarte mulți clujeni înregistrându-se în acest program, locurile pe unde bicicliști ar putea să circule în siguranță sun puține.

Pistele de bicicltetă sunt ori întrerupte, ori prost amenajate sau se află trasate pe trotuar unde pietonii încurcă și ei circulația.

Cluj: „O bandă de biciclete care: 1. Vine de nicăieri și pleacă spre nicăieri” 1

În acest context pe aplicația de sesizări lansată de primărie au apărut mai multe reclamații care vizează pistele de bicicletă.

Sesizare:
Bună ziua, Pe strada Henri Barbusse este amenajatată o bandă de biciclete care: 1. Vine de nicăieri și pleacă spre nicăieri, fiind total ruptă din contextul urban. 2. Nu este legată de infrastructura pentru biciclete din restul orașului. 3. În contextul strangulării intersecției cu strada Iazului este periculos de folosit. Ar avea mai mult sens să fie scoasă, pentru că nu deservește nicio funcție urbană, volumul de trafic nejustificând existența sa. În locul ei, de exemplu, s-ar purtea amenaja câteva locuri de parcare publică. Cu stimă, R.

Sesizare:
Buna ziua, va rugam sa faceti posibila inchirierea bicicletelor si cu cardul facut la Complexul Sportiv Gheorgheni pt ca invers se poate utiliza. Va multumesc.

Sesizare
Cluj Bike – statie Ioana bob nu merge, scaneaza cardul dar ecranul este negru

În altă ordinde de idei, Primăria Cluj-Napoca a reluat procedura de emitere a cardurilor ClujBike începând de astăzi, 11 aprilie 2017. Cei care doresc să intre în posesia unor astfel de carduri trebuie să se prezinte la Centrul de Informare pentru Cetățeni, de pe strada Moților nr. 7 sau la sediile primăriilor de cartier, în timpul programului cu publicul, astfel:

Program Centrul de Informare pentru Cetățeni:
Luni: 8.30 – 16.30
– Marti: 8.30 – 16.30
– Miercuri: 8.30 – 16.30
– Joi: 8.30 – 18.30
– Vineri: 8.30 – 16.30

Program primării de cartier:
– luni, marți și miercuri: 8.00 – 16.00
– joi: 8.00 – 17.30
– vineri: 8.00 – 14.30

Mai multe detalii despre utilizarea sistemului, precum si cu privire la emiterea cardurilor pot fi gasite pe site-ul www.clujbike.eu

În cazul pierderii sau furtului bicicletei, Utilizatorul are obligația să anunțe telefonic serviciul Call Center la telefon 0371784172, iar acesta va trebui să achite o despăgubire de 837 lei reprezentând valoarea de piață a bicicletei.

error: Content is protected !!