Cluj: Meteo. Cum va fi vremea de 1 Mai

Updated on aprilie 25, 2017 Vremea la Cluj va fi în genereal frumoasă cu temperaturi ce vor ajunge joi la 26 de grade. Sâmbătă va ploua dar de 1 și 2 mai vremea fa fi frumoasă, însorită, cu temperaturi de 20-22 de grade Celsius.

Administrația Națională de Meteorologie anunță că în Transilvania, în primele patru zile ale intervalului analizat, vremea se va încălzi. În medie, temperaturile maxime vor ajunge la 23 de grade, iar cele minime până la la—2 grade, favorizând formarea brumei, la 7 — 8 grade.
Vremea la Cluj:
Cluj: Meteo. Cum va fi vremea de 1 Mai 1
(sursa: vremea.ido.ro)

Perioada 28 aprilie — 1 mai va fi răcoroasă, cu medii ale maximelor diurne ce vor scădea spre 13 — 14 grade și minime nocturne între 3 și 5 grade. Pe parcursul celei de-a două săptămâni, regimul termic se va încadra celui specific începutului de mai, așa încât, în medie, maximele se vor situa între 18 și 21 de grade, iar minimele, între 4 și 7 grade.

După data de 27 aprilie, probabilitatea de apariție a ploilor, mai ales averse, va fi mai ridicată în special pe 28 și 29 aprilie, când local și cantitățile de apă vor fi însemnate.

Cluj: Meteo. Cum va fi vremea de 1 Mai 2

(foto: Iosif Miclaus Photographer – Vremea la Cluj, zilele trecute)

error: Content is protected !!