Cluj: Din nou AUR pentru România? Marian Drăgulescu, azi în finală la sărituri. Vezi de la ce oră:

Updated on aprilie 23, 2017 O nouă zi mare pentru România la Cluj? Astăzi, începând cu ora 13,30, vor începe ultimele 5 concursuri de la Campionatul European de Gimnastică: sărituri, paralele și bară în disputa băieților. Azi au loc ultimele probe pentru fete la bârnă și sol.

Marian Drăgulescu a explicat că nu va executa noua sa săritură în finala de la Sala Polivalentă, informează europafm.ro. „Am avut ceva probleme cu spatele și de câte ori am sărit-o trebuia să stau 4-5 zile să mă refac. Poate voi găsi o soluție să antrenez mai mult noua mea săritură. Am ales însă ca strategie să merg mai mult pe execuție și să fac totul cât mai corect”.

Cluj: Din nou AUR pentru România? Marian Drăgulescu, azi în finală la sărituri. Vezi de la ce oră: 1

(foto: Eugen-Carmen Mihai)

Ieri, Marian Drăgulescu a adus României prima medalie de aur la Campionaele Europene de Gimnastică de la Cluj.

“Am avut o dorință, să se cânte imnul la acest campionat European, mă bucur ca s-a împlinit. Asta e cea mai importantă medalie pentru mine, deoarece e câștigată acasă, în fața atâtor români.(…) Atâta timp cât sunt sănăntos și găsesc plăcerea și motivația în a face gimnastică o să continui pe acest drum, atât am nevoie. Sănătate, plăcere și motivație”, a spus Marian Drăgulescu.

Tot azi, Larisa Iordache și Cătălina Ponor vor reprezenta România în finala la bârnă la Campionatele Europene de Gimnastică Artistică.

Finalele la aparate se desfășoară azi de la ora 13.30, iar Europa FM, partenerul media oficial al Campionatelor Europene de Gimnastică Artistică, vă va aduce informații în direct, pe tot parcursul competițiilor, din Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Program transmisiuni TVR

Duminică, 23 aprilie

  • 12.40 – Studio Gimnastică artistică. Comentatori:Costin Deşliu, Monica Roşu, Andreea Răducan
  • 13.30 – Finalele pe aparate (3M , 2F) şi Ceremonii de  premiere. Comentator Alina Alexoi
  • 17.00 – Studio Gimnastică artistică. Comentatori:Costin Deşliu, Monica Roşu, Andreea Răducan

Vezi aici Video cu aurul de la sol obținut de Marian Drăgulescu:

Hai România!

error: Content is protected !!