(Video) CFR Cluj a pierdut la penalty-uri semifinala cu Timișoara. Vezi aici loviturile de la 11 metri:

Updated on martie 29, 2017 CFR Cluj a pierdut sfertul de finală împotriva celor de la ACS Poli Timișoara după loviturile de la 11 metri, într-un meci în care a jucat cu un om în plus timp de 70 de minute.

Chiar dacă tabela a rămas intactă atât după timpul regulamentar cât și după prelungiri, ocaziile nu au lipsit pe Dan Păltinișanu. Larie a trimis în bară în minutul patru, iar gazdele au replicat prin Fucek din lovitură liberă. Şeroni a fost şi el aproape de deschiderea scorului, dar cea mai mare ocazie au avut-o clujenii. Deac a executat bine un corner, iar Gomelt a ratat incredibil, din faţa porţii, informează digisport.ro

stiri video CFR Cluj penalty timisoara

Timişoara a jucat aproape o repriză în zece după ce Şeroni a luat roşu pentru o intrare asupra lui Laurenţiu Rus. Bărbuţ a înscris după ce arbitrul a semnalizat ofsaid, şi nu s-a ales decât cu un cartonaş galben.

Reluările arată că mijlocaşul bănăţenilor era în poziţie regulamentară. Oaspeţii au asediat poarta timişorenilor în ultimele minute, dar nici Thiago Lopez şi nici Omrani nu au putut să evite prelungirile.

Cristi Bud a continuat seria ratărilor şi în prima repriză a prelungirilor. Bărbuţ a driblat doi adversari, dar a tras puţin peste poartă şi semifinalista s-a decis la loteria penaltiurilor.

Vezi video aici:

Străuţ a ratat primul, apoi Larie a executat o scăriță drept în bratele lui Curileac, şi după prima serie era 4-4. Curileac a apărat în faţa lui Deac, iar Neagu a transformat lovitura decisivă şi timişorenii au ajuns în careul de ași al Cupei României.

error: Content is protected !!