Clujul se sufocă: Autobuze pline, străzi blocate. „La ora 7 pornesc din stație din Mănăștur și tramvaiul este plin ochi”

Updated on martie 24, 2017 Dezvoltare, dezvoltare dar ce facem cu blocajele. Ne lăudăm că vin investitori la noi dar administrația locală este incapabilă să organizeze un lucru simplu: circulația clujenilor prin oraș cu autobuzul sau mașinile personale.

Pe platforma domnuleprimar.ro, Adina Forna i-a scris primarului Emil Boc: „Avand in vedere majorarea preturilor pentru parcarile din oras, s-au aglomerat foarte mult mijloacele de transport in comun. Circul atat dimineata devreme (cu tramvaiul), la ora 7 pornesc din statie din Manastur si este plin ochi, cat si de la ora 9, cand in mod normal era mai decongestionat, dar este la fel de plin.
stiri cluj trafic blocat

De asemenea, aceeasi situatie dupa-amiaza si chiar seara la orele 20. Uneori lucrez pana la orele 20 si, la parcul mare, sensul spre Manastur, abia reusim sa urcam, atat este de aglomerat. Prin urmare, cum se poate rezolva aceasta problema?”

Pe aceeiași platformă, Andrei Barbu i-a scris lui Emil Boc: „Ieri 22-Martie-2017, ora 18:15, statia Opera a fost o aglomeratie rar intalnita.
Suntem incurajati sa lasam masinile acasa si sa circulam cu transportul in comun, pentru a evita aglomeratia.
A fost ultima data cand am facut si eu acest lucru.

Dupa cum puteti observa si in poza atasata, acestea nu sunt conditii de transport. Am asteptat 4 autobuze (cca. 30 min) ca sa pot urca si cand in final am reusit am fost nevoit sa dau din coate, sa ma inghesui si cert cu alte persoane.
stiri cluj autobuze pline

Daca tot e sa astept in trafic, prefer sa o fac in propria masina.

V-as ruga insistent sa luat atitudine cat mai curand posibil. Nu pentru mine (eu mi-am aruncat abonamentul dupa experienta aceasta), pentru cei care inca mai folosesc transportul in comun si nu au alte posibilitati”.

Pe pagina de Facebook a primarului ‎Dani Stoian a scris: „Domnule primar, plata cu cardul nu merge la mai mult de 50% din automatele de ticketing CTP. Va invit sa mergeti doar in cartierul Zorilor, unde plata cu cardul merge doar la unul din 3 automate. Informatia pe care ati prezentat-o azi cum ca 95% din automate merg bine e eronata”.

Iar pentru șoferi lucrurile sunt la fel de grave. Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujCiprian Clm a postat ieri o fotografie cu mesajul: „Evitați bld. 21 Decembrie, înspre Manastur! Coloană de vehicule pana la BRD! ”

Clujul se sufocă: Autobuze pline, străzi blocate. „La ora 7 pornesc din stație din Mănăștur și tramvaiul este plin ochi” 1

Chiar nu există o soluție la 300 de milioane de euro bugetul Clujului?

error: Content is protected !!