Cluj: Mallul VIVO! modernizează zona de food-court. „Valoarea investiţiei depăşeşte 1 mil. euro“

Updated on martie 23, 2017 Zona de food-court a mall-ului VIVO, fostul POLUS CENTER, din Cluj Napoca, va trece printr-un proces de modernizare, în urma unei investiții de peste un milion de euro.

„VIVO! Cluj-Napoca este pe lista imediată în ceea ce priveşte refurbishmentul (renovarea – trad.) zonei de food court. Zona îşi va păstra funcţionalitatea, dar se va identifica mult mai mult cu conceptul VIVO! în ceea ce priveşte partea de spaţii comune, zona de luat masa etc. (…)

stiri cluj Mallul VIVO! modernizează zona de food-court

Suntem în prezent în etapa de design şi concept, iar în perioada următoare vom alege un furnizor pentru a implementa proiectul. Valoarea investiţiei depăşeşte un milion de euro“, spune Sorin Vişoianu, country manager operations pentru România în cadrul Immofinanz, citat de zf.ro

Mallul VIVO! din Cluj-Napoca a trecut, ca şi celelalte centre comerciale din portofoliul Immofinanz în România, printr-un proces de rebranding. Anterior acestui proces, mallul se numea Polus Center.

Centrul comercial  are ca ancoră principală un hipermarket Carrefour, iar printre cei mai mari chiriaşi se numără  Decathlon, H & M, C & A, Zara, Hervis şi New Yorker.

În acelaşi mall mai există Pull and Bear, Bershka, Douglas, Sephora, Stra­divarius, Oxette. Suprafaţa totală a centrului comercial din Cluj-Napoca este de circa 61.000 de metri pătraţi.

error: Content is protected !!