Respect Politia Cluj: „Doamna din Golf dadea din maini disperata, nu-i mai pornea masina… o impinge de pe banda, facand loc puhoiului de masini din spate”

Updated on martie 20, 2017 Polițiștii din Cluj sunt din nou în atenția opiniei publice. După ce zilele trecute a devenit virală o poză pe Facebook cu o mașină ridicată de o firmă specializată, ( La Cluj legea îi lege”. Mașina Poliției Locale ridicată din fața Tribunalului) acum o altă poză face senzație.
În față la Biblioteca Central Universitară (BCU) o domnișoară nu a mai reușit să-și pornească autoturismul. Pentru că în Cluj sunt cozi cam mari de mașini, cea mai rapidă soluție a fost ca polițistul din intersecție să împingă mașina cu tot cu domnișoară spre Parkingul de la Primărie.

Pe Facebook, Adrian Mesaros a postat o fotografie cu mesajul: „Luni, 8:00, ploua. (20sec inainte) Politistul ii facea semne doamnei din golf sa se deplaseze, (fluierul ajuta pe fundal). Doamna din golf dadea din maini disperata, nu-i mai pornea masina… la care politistul se indreapta in fuga spre ea, pune mana pe masina si o impinge de pe banda, facand loc puhoiului de masini din spate. #respectPolitiaCluj
Respect Politia Cluj: „Doamna din Golf dadea din maini disperata, nu-i mai pornea masina... o impinge de pe banda, facand loc puhoiului de masini din spate” 1

Revenim cu detalii!

error: Content is protected !!