(Foto) Cluj: „VI SE PARE NORMAL ca asemenea cladiri sa fie DISTRUSE sub acordul primăriei? Intrebare adresata tuturor persoanelor care apreciază frumosul și arhitectura veche a Clujului!”

Updated on martie 23, 2017 O clădire de pe Calea Dorobanților a fost demolată, cel mai probabil pentru construcția unui bloc de birouri. Unii clujeni sunt revoltați că tot mai multe case din centru dispar, înlocuite de clădiri de birouri.

Pe grupul de Facebook Clujul CivicTudor Gheorghiu a postat o fotografie cu mesajul: Intrebare adresata tuturor persoanelor care apreciază frumosul și arhitectura veche a Clujului! VI SE PARE NORMAL ca asemenea cladiri sa fie DISTRUSE sub acordul primăriei?? Am o poză luata de pe google maps cu zona care acum este efectiv goală. A fost ras ce este înconjurat cu roșu.

stiri cluj, cladiri demolate

P.S: Dacă nu sunt eu informat sau nu am înțeles ce se întamăplă, sunt deschis la lămuriri

Adrian SalajanDaca o sa intrebi doar un grup selectionat de persoane, o sa primesti un raspuns si o viziune limitata.
Tudor GheorghiuIntrebarea era retorică. Mi se pare evident ca nu e ok ce se întamplă. In stilul ăsta orașul va deveni o adunătură de cladiri pentru birouri și blocuri.
Stanescu CatalinClădirea din fata urmează sa fie demolata , precum clădirile din curte…din cate cunosc urmează sa fie ridicata o clădire gigant ,care urmează sa adaposteasca un centru de afaceri . O spun din auzite ….cert este ca am mai pierdut câteva clădiri care au scris istorie in acest oras . Omul Boc …poate veni cu mai multe detalii…mocanelu asta isi bate joc de acest oras .
(Foto) Cluj: „VI SE PARE NORMAL ca asemenea cladiri sa fie DISTRUSE sub acordul primăriei? Intrebare adresata tuturor persoanelor care apreciază frumosul și arhitectura veche a Clujului!” 1
Dani Stoianproblema nu e ce s-a daramat, ci ceea ce se vrea a face in loc. Daca ce se face in loc aduce un plus de valoare zonei, atunci e ok. Personal cred ca acele 3 cladiri micute nu aveau valoare arhitecturala mare.
(Foto) Cluj: „VI SE PARE NORMAL ca asemenea cladiri sa fie DISTRUSE sub acordul primăriei? Intrebare adresata tuturor persoanelor care apreciază frumosul și arhitectura veche a Clujului!” 2 (Foto) Cluj: „VI SE PARE NORMAL ca asemenea cladiri sa fie DISTRUSE sub acordul primăriei? Intrebare adresata tuturor persoanelor care apreciază frumosul și arhitectura veche a Clujului!” 3
Tudor GheorghiuO clădire de birouri se putea face oriunde altundeva. Așa cum se construiesc blocuri prin toate cartierele din Cluj, se putea foarte bine gasi un loc pt o cladire de birouri. Nu văd de ce trebuie sa distrugem patrimoniul și să alterăm stilul istoric al orașului cănd mai există terenuri în alte locuri. In numele acestei slabe valori arhitecturalae vom ajunge sa avem 5 cladiri istorice doar în jurul pieții unirii și ATĂT! Ala e centrul istoric și restul nu contează, nu?
error: Content is protected !!