(Foto) Accident Cluj: S-a răsturnat pe trotuar. „Urca, l-am vazut exact cand s-a întâmplat! S-a învârtit in aer.”

Updated on martie 30, 2017 Un alt accident grav a avut loc pe Frunzișului joi dimineață. Un autoturism s-a răsturnat, s-a lovit de parapeți și a ajuns pe trotuar.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujBearz Eugen a postat fotografii cu mesajul: „Accident str Frunzisului pe sensul de urcare”.

stiri accident cluj frunzisului (Foto) Accident Cluj: S-a răsturnat pe trotuar. „Urca, l-am vazut exact cand s-a întâmplat! S-a învârtit in aer.” 1 (Foto) Accident Cluj: S-a răsturnat pe trotuar. „Urca, l-am vazut exact cand s-a întâmplat! S-a învârtit in aer.” 2 (Foto) Accident Cluj: S-a răsturnat pe trotuar. „Urca, l-am vazut exact cand s-a întâmplat! S-a învârtit in aer.” 3

Rus Gabriela: Accident pe Frunzișului , urcare Manastur -Zorilor , 50 m inainte de semafor!

Carmen Ioana Popa De evitat urcarea, blocat până la Mcdonalds Manastur
Ciprian Popescucum a reusit? de pe urcare cam greu sa ajungi asa
Alex IulianNu avea gumele încălzite, era nisip pe trasa, pe ieșire o pata mare de ulei de la concurentul anterior, organizatorul nu a curățat bine. Evident , e și vina pilotului că a tăiat virajul, dar pentru că avea Hans și cușcă, a scăpat fără nicio zgaritura
Rus Gabriela Urca, l-am vazut exact cand s-a întâmplat! Nu imi explic ce a făcut, sigur viteza si cred ca a lovit bordura sau un stâlpișor si s-a învârtit in aer.
Bearz Eugen Pragul de sol de la Lidl își face treaba,riscul de accident a scăzut.
error: Content is protected !!