(Foto) Accident Cluj: Pieton lovit pe trecere. „S-a așezat pe trotuar era plin de sânge pe mana si pe fata cred ca ii lipseau si ceva dinti era plin de sânge la gura si la ochi”

Un bărbat a fost lovit în această după-amiază pe trecerea de pietoni de la Iulius. Potrivit martorilor, pietonul traversa pe culoarea roșie când a fost lovit de mașină.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud ClujBalmus Raul Dacian a postat o fotografie cu mesajul: „Pieton lovit la trecerea de la Iulius, trecea pe roșu”

stire accident cluj pieton lovit iulius

Tania P. Alexia Am trecut pe acolo fix cand domnu o fost lovit si s-a așezat pe trotuar era plin de sânge pe mana si pe fata cred ca ii lipseau si ceva dinti era plin de sânge la gura si la ochi , vorbea batranu era conștient

Tania P. Alexia Eu sunt de acord cu prudenta celui de la volan ,perfect de acord , da domle cand ai rosu la pieton stai naibii la stop nu ti-o cauta singur , acuma din cauza lui altu are dosar sau permis suspendat ca un pieton nu si-o respectat culoarea semaforului , asa cum respectam noi șoferii culoarea rosie, sa respecte si ei . Aceleași obligații le au ca noi .
Paul Rus nu rămâne fara permis! se deschide dosar penal va fi găsit nevinovat si gata 🙂 nu ii apare pe cazier atat timp cat va fi găsit nevinovat daca la asta va referiți toți cu dosarul penal.
Revenim cu detalii!

 

Leave a Reply