(Video) FELICITĂRI! Ilinca Bacila din Cluj va reprezenta România la Eurovision2017!! Ascultă aici melodia câștigătoare:

Updated on martie 6, 2017 România și-a desemnat ieri reprezentanții pentru Eurovision 2017 de la Kiev printr-o finală transmisă în direct de TVR. Ilinca şi Alex Florea au câştigat Finala Eurovision România.

„Mulţumim TVR pentru tot suportul pe care ni l-a oferit până acum. Avem ocazia să continuăm acest vis frumos cu ajutorul Televiziunii Române. Le mulţumim telespectatorilor care ne-au votat şi sperăm să-i facem mândri. La Kiev îi vom reprezenta pe toţi cei care au fost în această seară în finala Eurovision”, au spus cu emoţie Ilinca şi Alex Florea, câştigătorii Eurovision România potrivit libertatea.ro.

(Video) FELICITĂRI! Ilinca Bacila din Cluj va reprezenta România la Eurovision2017!! Ascultă aici melodia câștigătoare: 1

Ilinca provine dintr-o familie de muzicieni din Cluj şi studiază muzica de la 7 ani. A participat la festivaluri prin ţară şi treptat au apărut şi rezultatele. La 14 ani a concurat la X factor, ca membră a unei trupe de patru fete, ajungând până în galele live. La 16 ani trece prin experienţa Vocea României, ajungând până în semifinale alături de Loredana.

Apoi a participat alături de antrenoarea ei în turneul naţional şi a colaborat cu mai multe instituţii de cultură din ţară: Filarmonica Iaşi, Opera Română Cluj, Teatrul Dramatic Braşov.

CLASAMENTUL FINAL EUROVISION ROMÂNIA 2017
Ilinca feat. Alex Florea – “Yodel it!”
MIHAI – “I Won’t Surrender”
Instinct – “Petale”
Maxim – “Adu-ți aminte”
Xandra – “Walk on by”
Cristina Vasiu – “Set the Skies on Fire”
Ramona Nerra – “Save Me”
Eduard Santha – “Wild Child”
Tavi Colen & Emma – “We Own the Night”
Ana Maria Mirică – “Spune-mi tu”

Ascultă aici melodia câștigătoare:

FELICITĂRI!

error: Content is protected !!