Cluj: Vulpe salvată de Poliția Locală! Alerga dezorientată printre blocurile de locuințe

Updated on martie 8, 2017 O vulpe rătăcită printre blocurile de locuințe de pe str.Arinilor, Brateș și Taberei din cartierul Mănăștur a fost salvată astăzi de Poliția Locală.

Pe Facebook, primarul Emil Boc a scris:  Vulpe salvată de Poliția Locală!Cluj: Vulpe salvată de Poliția Locală! Alerga dezorientată printre blocurile de locuințe 1​Azi, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului au fost sesizați de faptul că ”o vulpe dezorientată aleargă printre blocurile de locuințe de pe str.Arinilor, Brateș și Taberei din cartierul Mănăștur”.
Cluj: Vulpe salvată de Poliția Locală! Alerga dezorientată printre blocurile de locuințe 2

Polițiștii locali s-au deplasat cu celeritate la fața locului, vulpea fiind depistată pe strada Brateș. A fost solicitat de urgență sprijinul reprezentanților Centrului de Gestionare câini fără stăpân din cadrul R.A.D.P. Cluj-Napoca, pentru capturarea animalului sălbatic în condiții de siguranță maximă.

Până la sosirea echipei de intervenție, polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului au securizat perimetrul în care care se deplasa vulpea, pentru a preveni interacțiunea acesteia cu locatarii și trecătorii din zonă.

​Acțiunea de capturare s-a desfășurat cu succes, în conformitate cu planul elaborat la fața locului, animalul sălbatic fiind anesteziat cu o încărcătură tranchilizantă în fața blocului de locuințe de pe str. Brateș nr. 6 și transportat la sediul Centrului de Gestionare câini fără stăpân din cadrul R.A.D.P. Cluj-Napoca.

​De asemenea, au fost anunțați reprezentanții D.S.V. CLUJ și A.J.V.P.S. CLUJ.
S-a constatat ca vulpea nu suferă de rabie și a fost eliberată în pădure sub supravegherea Romsilva!”

error: Content is protected !!