Cluj: Aplicația care le va spune șoferilor că le-a fost ridicată mașina

Updated on martie 12, 2017 Șoferii clujeni cărora le-a fost ridicată mașina ar putea fi avertizați cu ajutorul unei aplicații mobile, anunță primarul Emil Boc.

Primarul a explicat că se va face o legătură între numărul mașinii și numărul de telefon al proprietarului, dar nu a precizat când va fi funcțională această aplicație.

Cluj: Aplicația care le va spune șoferilor că le-a fost ridicată mașina 1

Pregătim o aplicație care să te alerteze când ți-a fost ridicată mașina. Șoferii vor primi o alertă care spune de unde a fost ridicată mașina, unde să meargă șoferul să o ridice și cât costă”, a spus Emil Boc, potrivit stiridecluj.ro. și preluat de digi24.ro

Acum, cei cărora le-a fost ridicată mașina trebuie să sune la 955 sau la 984, de unde primesc numărul de telefon de la RADP și află locul sunt plasate mașinile ridicate. Tot de acolo află și ce amendă vor primi.

Primăria Cluj Napoca a pus la dispoziție în urmă cu câteva săptămâni și o aplicație care le arată șoferilor unde se găsesc locuri libere de parcare în centrul orașului.

Vezi aici Video:

Trebuie doar să ţină cont că aplicaţia care le oferă aceste informaţii preţioase se actualizează la fiecare cinci minute.

error: Content is protected !!