Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017:

Updated on martie 24, 2017 În aceste zile are loc Gastropan, concursul expoziției internaționale de panificație, cofetărie și HoReCa .
Zeci de cofetari din țară au intrat în cursă pentru premierea celui mai gustos tort și celor mai spectaculoase creații artistice din ciocolată și pastă de zahăr. Juriul format din specialiști de talie mondială au avut o sarcină ”dulce”, dar foarte dificilă, au gustat, au analizat și au ales cele mai reușite produse.
Momentul zilei a fost decernarea trofeului Tortul Anului 2017, cel mai râvnit premiu al secțiunii. Cel mai bun tort s-a dovedit a fi tortul cu blat din bezea, mousse de rodie și fistic, numit Feeria Cake, creat de Cazacu Anastasia, cofetar de la Vipp Fashion din Bârlad.

Pe Facebook, Cofetaria Friandise a scris: „Împărtășim cu voi vestea cea bună: locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național al expoziției de profil GASTROPAN, organizat la Sibiu”.

Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 1 Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 2 Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 3 Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 4

Tortul Anului 2017
Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 5
Locul I: Cazacu Anastasia – Vipp Fashion Srl, Bârlad

Locul II: Ciobanu Cristina – Hotel Belvedere, Brașov
Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 6
Locul II: Ciobanu Cristina – Hotel Belvedere, Brașov

Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 7
Locul III: Șerbu Camelia – Ana Pan, București

Creație artistică din ciocolată
Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 8
Locul I: Farkas Ferenc – Dioszegi srl, Sfântu Gheorghe

Cluj: FELICITĂRI! Cofetaria Friandise locul 2 la concursul de ciocolaterie și premiul de excelență pentru torturi, în cadrul Concursului Național GASTROPAN. Vezi care este Tortul Anului 2017: 9
Locul II: Balea Loredana Maria – Reghina Prodimpex, Cluj Napoca
Cofetăria Friandise  o găsiți pe strada EROILOR nr. 42, telefon .0374027378

error: Content is protected !!