(Foto) Cluj: ATENȚIE! Gropi nesemnalizate prin oraș:

Updated on februarie 7, 2017 Mai mușlte gropi au apărut pe străzile din Cluj. Au fost semnalate pe strada Gheorghe Doja și pe strada Traian Vuia unele gropi au fost astupate rapid ieri, pe timp de ploaie și este de așteptat ca acestea să reapară.

Pe grupul de Facebook Info Trafic jud Cluj, Florin Lorincz a fotografii cu mesajul: „Atentie groapa nesemnalizata strada Gheorghe Doja cu Calea Turzi !!!”

(Foto) Cluj: ATENȚIE! Gropi nesemnalizate prin oraș: 1 (Foto) Cluj: ATENȚIE! Gropi nesemnalizate prin oraș: 2 (Foto) Cluj: ATENȚIE! Gropi nesemnalizate prin oraș: 3

„Domnule Primar, in urma cu cateva zile pe T. Vuia, aproximativ vis-a-vis de Cantina Primariei s-au facut niste lucrari , acele gropi s-au surpat, asfaltul pur si simplu a cazut in pamant. Ieri multi soferi au avut de suferit si culmea, s-a intervenit pe timp de ploaie cand craterele erau astupate cu asfalt direct dintr-o masina iar muncitorii nivelau.

Mentionez ca distanta dintre cele doua cratere e de circa 50 de metri . Va rog sa veridficati cine a facut aceasta batjocora, cum s-a “remediat” problema pe ploaie si cat va tine asta. Va spun ca este un real pericol, se pot intampla accidente grave, acele gropi trebuiau decapate, umplute si consolidate si apoi asfaltare, nu sa arunci asfalt in groapa pe ploaie aproape torentiala”, a scris un clujean pe platforma domnuleprimar.ro

O sesizare asemănătoare a fost făcută tot ieri: „ URGENT!!! Pe strada Traian Vuia in dreptul nr. 52 si 56 , in urma unor lucrari au aparut azi de dimineata doua gropi mari, care creeaza un mare disconfort pentru soferii care trec in zona precum si pentru noi locatarii . Pericol de accidente! Peste drum se afla Primaria Someseni si Politia ( sectia 7) care ar fi trebuit sa se sesizeze urgent. Daca au facut-o deja, scuze, dar nu s-a luat inca nici o masura.”

error: Content is protected !!