Foto Cluj: 11 proiecte imobiliare care au schimbat radical orașul în ultimii 10 ani. Vezi aici foto:

Updated on februarie 27, 2017 Clujul se află de câțiva ani în expansiune. Greu de imaginat până unde se poate extinde având în vedere că cererea de apartamente este uriașă.

Cluj-Napoca este un oraş în plină transformare, atât ca peisaj urban şi scenă culturală cât şi ca piaţă de investiţii. De multe ori schimbarea este mai greu de urmărit atunci când eşti în mijlocul ei. Dar este reală şi chiar impresionantă dacă te uiţi înapoi în timp. Un proiect interesant al companiei Yardi și prezentat de grandhillresidence.ro, una dintre multinaţionalele IT care şi-au deschis birou în Cluj în ultimii ani, aduce în prim plan tocmai aceste schimbări.

Azi Clujul vibrează cu evenimente culturale diverse, festivaluri internaţionale de muzică, oaze de verdeaţă şi relaxare şi o piaţă a muncii variată.

1. Cartierele Mănăștur şi Europa
Foto Cluj: 11 proiecte imobiliare care au schimbat radical orașul în ultimii 10 ani. Vezi aici foto: 1

 

2. Cartierul Bună Ziua

Fiind unul dintre cele mai noi cartiere ale Clujului, Bună Ziua vine cu o serie de beneficii pentru cei care aleg să-i spună „acasă”, inclusiv infrastructură modernă, magazine, spaţii de joacă pentru copii şi centre de relaxare. Grand Hill Residence – un ansamblu rezidenţial modern care oferă apartamente cu 1, 2 şi 3 camere – îşi doreşte să adauge un plus de dinamism şi culoare acestui cartier aflat în plină dezvoltare. Situat pe strada Trifoiului nr. 22-28, Grand Hill Residence şi-a propus să ofere noilor proprietari acces uşor la tot ceea ce înseamnă Cluj-Napoca, de la locuri de agreement, la centre comerciale, instituţii de învăţământ şi locuri de muncă. La Grand Hill veţi fi acasă, deasupra oraşului!
Foto Cluj: 11 proiecte imobiliare care au schimbat radical orașul în ultimii 10 ani. Vezi aici foto: 2

3. Centrul comercial – rezidenţial Platinia

4. Proiecte rezidenţiale Intre Lacuri

5. Platinia Lounge Residence – Mărăști

6. United Business Center – Mărăști

7. The Office Business Center – Mărăști

8. NTT Data Tower – Piaţa Mihai Viteazu

 

9. Domus Business Center – Piaţa Muzeului

10. Sala Polivalenta – Centru

11. Universitatea Sapientia şi Biserica Catlolica – Piaţa Cipariu


Cum ți se pare dezvoltarea Clujului?

error: Content is protected !!